Επιμελώς ατημέλητος κότσος με Braun Satin-Hair Style&Go

Το να είμαστε πάντα μέσα στη μόδα, απαιτεί να έχουμε δημιουργικότητα και χρόνο κάτι που στις μέρες μας είναι δύσκολο και αρκετές φορές ακατόρθωτο…. Δες πώς μπορείς να κάνεις μια μοντέρνα ανεπιτήδευτα κομψή εκδοχή του κλασικού πλαϊνού κότσου βήμα – βήμα, χωρίς να ταλαιπωρηθείς καθόλου!


Βήμα 1: Στέγνωσε πολύ καλά τα μαλλιά σου.

Βήμα 2: Χώρισε τα μαλλιά σου σε 2 τμήματα, δηλαδή ένα πάνω και ένα κάτω, και μαζεύοντας το πάνω μέρος των μαλλιών κάνε μία χαμηλή πλαϊνή αλογοουρά.

Βήμα 3: Μάζεψε και τα υπόλοιπα μαλλιά σε μία δεύτερη χαμηλή πλαϊνή αλογοουρά ακριβώς κάτω από την πρώτη, και άφησε μερικά τουφάκια από το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου να πέφτουν ανάλαφρα στο πλάι του προσώπου.

Βήμα 4: Προτείνουμε, για να δώσεις όγκο και την αίσθηση του ατημέλητου στα μαλλιά σου, να κρεπάρεις ελάχιστα τις δύο αλογοουρές από εκεί που τελειώνει το λαστιχάκι και κάτω.

Αποτριχωτική συσκευή προσώπου & βούρτσα καθαρισμού
Braun Face SE 830
(25)

Αποτριχωτική συσκευή προσώπου & βούρτσα καθαρισμού Braun Face SE830

ανακαλύψτε τώρα

Βήμα 5: Χτένισε με τα δάχτυλά σου τις δύο αλογοουρές έτσι ώστε να φαίνονται ως μία.

Βήμα 6:  Αφού έχεις δημιουργήσει με τα δάχτυλά σου μία αλογοουρά, στριφογύρισέ την γύρω από τα λαστιχάκια και φτιάξε ένα κότσο, στερεώνοντας καλά τα μαλλιά με φουρκέτες.

Βήμα 7: Τέλος, και αφού έχεις στερεώσει τον κότσο σου, πάρε τα τουφάκια που άφησες νωρίτερα και δώσε τους τον επιθυμητό κυματισμό χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι για μπούκλες ή μία συσκευή ισιώματος, και αυτό ήταν! Έτοιμη και σικάτη σε λίγα μόνο λεπτά και με τον πιο εύκολο τρόπο!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω