Ενυδάτωση στο μάξιμουμ!

Ενυδάτωση στο μάξιμουμ!

Αισθάνεστε την επιδερμίδα σας διψασμένη; Το νερό και τα κατάλληλα ενυδατικά προϊόντα φροντίδας θα σας δώσουν τη λύση χαρίζοντάς σας μια λαμπερή και άκρως νεανική επιδερμίδα.


Γνωρίζετε ότι η επιδερμίδα σας αποτελείται από 70% νερό; Αυτός εξάλλου είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο η έλλειψή του μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες τόσο στην υφή όσο και την όψη της επιδερμίδας μας αποκαλύπτοντας σημάδια όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Για αυτό λοιπόν, η ενυδάτωση αποτελεί σε κάθε ηλικία το Α και το Ω για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Και επειδή η επιδερμίδα ηλικία δεν κοιτά ιδού ένας σύντομος οδηγός επιβίωσης για δέρμα χωρίς λεπτές γραμμές και ρυτίδες και χωρίς ηλικία.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Επιλέξτε προσεκτικά τα προϊόντα περιποίησης που θα χρησιμοποιήσετε φροντίζοντας πάντα να είναι κατάλληλα για τον τύπο της επιδερμίδας σας.

  • Εφοδιαστείτε με προϊόντα για τον καθαρισμό του προσώπου που στη σύνθεσή τους περιέχουν πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες.
  • Μια φορά την εβδομάδα εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα μια πλούσια ενυδατική μάσκα για ακόμη πιο βαθιά ενυδάτωση.
  • Επενδύστε σε μια κρέμα προσώπου όπως η πολυτελής Olay χωρίς άρωμα η οποία προσφέρει βαθιά ενυδάτωση ενώ παράλληλα θωρακίζει την επιδερμίδα από εξωτερικές φθορές λειαίνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
  • Πριν από την κρέμα σας εφαρμόστε ένα ενυδατικό σέρουμ που θα σφραγίσει ακόμη περισσότερο την υγρασία και θα ενισχύσει τη δράση της κρέμας σας.
  • Καταναλώστε τουλάχιστον 1-1,5 λίτρο νερό ημερησίως για να ενυδατώσετε σε βάθος τον οργανισμό σας και να αποβάλλετε τις τοξίνες.
  • Αντικαταστήστε τους καφέδες με χυμούς που δίνουν στο δέρμα υγρασία και βιταμίνες.
  • Επισκεφτείτε ένα κέντρο αισθητικής ή ένα SPA και επιλέξτε μια θεραπεία που θα χαρίσει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω