Ενυδάτωση, χρώμα και αντηλιακή προστασία στην πόλη

Ενυδάτωση, χρώμα και αντηλιακή προστασία στην πόλη

Μπορεί οι διακοπές να είναι ακόμη μακριά και να κυκλοφορείτε μόνο στην πόλη και όχι σε παραλίες, όμως το δέρμα σας χρειάζεται προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.


Η μόνη διαφορά σε σχέση με την καλοκαιρινή περίοδο είναι ότι δεν έχετε το πολυπόθητο μαύρισμα που σας χαρίζει ο ήλιος κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ωστόσο, και γι’ αυτό υπάρχει λύση.

Στην πόλη, οι ανάγκες της επιδερμίδας είναι ακόμη μεγαλύτερες, γιατί υπάρχουν και άλλοι οξειδωτικοί παράγοντες, όπως οι ρύποι της ατμόσφαιρας, ο κλιματισμός και το άγχος. Μια κρέμα που δίνει στο δέρμα όλα τα συστατικά που χρειάζεται και καταπολεμά τη γήρανση είναι το απόλυτο όπλο. Η αντηλιακή προστασία σε καθημερινή βάση επιβάλλεται, αφού ακόμη και το διάστημα που εκτίθεστε στον ήλιο μέχρι να πάτε στη δουλειά αρκεί για να βλάψει η ακτινοβολία το δέρμα σας.

Olay Regenerist
Olay Regenerist - Ελιξήριο ανανέωσης νύχτας
(136)

Παραπάνω από μια κρέμα νύχτας. Ανανεώνει την επιδερμίδα σας, ενώ κοιμάστε.

ανακαλύψτε τώρα

Η Olay Τotal Εffects Touch of Foundation με SPF15 συνδυάζει αυτές τις δράσεις και προστατεύει την ομορφιά σας όσο βρίσκεστε στην πόλη. Ταυτόχρονα, δίνει στην επιδερμίδα σας την πιο όμορφη απόχρωση.

Η Olay Τotal Εffects Touch of Foundation, λοιπόν, είναι η έξυπνη και γρήγορη λύση για να είστε συνεχώς προστατευμένες και περιποιημένες.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω