Δες βήμα-βήμα πώς θα δώσεις πλούσιο όγκο στα μαλλιά σου και καλοσχηματισμένους κυματισμούς με τo Professional SensoDryer της Braun.

Ας το παραδεχτούμε, τα μαλλιά με όγκο είναι προκλητικά, και οι περισσότεροι celebrities δεν τα «χορταίνουν». Ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα μπορείς και εσύ να αναδημιουργήσεις το συγκεκριμένο χτένισμα για μακριά μαλλιά, και θα είσαι έτοιμη να απολαύσεις μία υπέροχη βραδιά όπου θα είσαι στο επίκεντρο της προσοχής!


Βήμα 1: Στέγνωσε τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας το Professional SensoDryer Satin Hair 7 HD 785 σεσουάρ με φυσούνα, που θα δώσει αμέσως όγκο στα μαλλιά.

Βήμα 2: Αφού έχουν στεγνώσει τα μαλλιά καλά, χώρισέ τα σε τούφες. Πάρε την μπροστινή τούφα των μαλλιών σου, περίστρεψέ την και στερέωσέ την με ένα τσιμπιδάκι στην αντίθετη πλευρά του κεφαλιού.

Βήμα 3: Τύλιξε μία-μία τις τούφες των μαλλιών σου πάνω σε μία στρογγυλή βούρτσα, στη συνέχεια με το σεσουάρ φύσηξε αέρα με την αντίθετη φορά χρησιμοποιώντας το επαγγελματικό στενό ακροφύσιο. Επανέλαβε τη διαδικασία σε όλο το κεφάλι.

Αποτριχωτική συσκευή προσώπου & βούρτσα καθαρισμού
Braun Face SE 830
(26)

Αποτριχωτική συσκευή προσώπου & βούρτσα καθαρισμού Braun Face SE830

ανακαλύψτε τώρα

Βήμα 4: Η συμβουλή του ειδικού είναι να φυσήξεις κρύο αέρα στην τυλιγμένη τούφα γύρω από τη βούρτσα για να «κλειδώσεις» το σχήμα της τρίχας.

Βήμα 5: Τελειοποίησε το χτένισμά σου κάνοντας πιο καλοσχηματισμένους κυματισμούς, χρησιμοποιώντας το SensoCare styler Satin Hair 7 ST780 με λεία άκρα για την εύκολη δημιουργία κυματισμών στα μαλλιά.

Βήμα 6: Τέλος, πέρασε τα δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά για πιο χαλαρούς κυματισμούς, και είσαι έτοιμη για μια αξέχαστη βραδιά! 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω