Δες τις Συνεντεύξεις στα Παρασκήνια

Δες τις Συνεντεύξεις στα Παρασκήνια

Μήπως περιορίζουμε τα κορίτσια και τους λέμε τι πρέπει ή τι δεν πρέπει να κάνουν; Η σκηνοθέτης Lauren Greenfield έκανε αυτή την ερώτηση. Δες εδώ τι κατέγραψε.


Ξεκινήσαμε έναν μεγάλο αγώνα για να βοηθήσουμε τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο να διατηρήσουν την αυτοπεποίθησή τους. «Οι λέξεις αυτές, όταν ακούγονται από κορίτσια που βρίσκονται στην εφηβεία και είναι σε ευάλωτη φάση της ζωής τους, μπορεί να αποτυπωθούν στον ψυχισμό τους για δεκαετίες και να έχουν μη αναστρέψιμα αποτελέσματα» – Lauren Greenfield, σκηνοθέτης των ταινιών του κοινωνικού πειράματος #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ.

 

Η βραβευμένη Αμερικανίδα φωτογράφος ντοκιμαντέρ και δημιουργός ταινιών που σκηνοθέτησε το πρώτο βίντεο του κοινωνικού πειράματος «Always #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ», Lauren Greenfield, μιλάει για τη συμμετοχή της στο πιο πρόσφατο κοινωνικό πείραμα της Always #ΣΑΝΚΟΡΙΤΣΙ και εξηγεί πώς οι κοινωνικοί περιορισμοί μπορούν να επηρεάσουν τα κορίτσια στην εφηβεία.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Για πάνω από τρεις δεκαετίες, η αποστολή μας είναι να δώσουμε δύναμη στα νέα κορίτσια σε όλο τον κόσμο ενημερώνοντας εκατομμύρια από αυτά για την εφηβεία και την περίοδο, ώστε να μπορούν να νιώθουν αυτοπεποίθηση— οποιαδήποτε μέρα του μήνα. Μαζί,  κάνουμε μεγάλες αλλαγές.

 

Η Lauren αναδείχθηκε το 2003 ως μία από τους «25 πιο σημαντικούς φωτογράφους σήμερα» και κατατάχθηκε στην τρίτη θέση στους «100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στο χώρο της φωτογραφίας» από το αμερικανικό περιοδικό PHOTO. Το έργο της Greenfield εξετάζει την αμερικανική κουλτούρα και προβάλλει τις επακόλουθες επιπτώσεις της στις γυναίκες.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα