Βελούδινα πόδια και το χειμώνα

Βελούδινα πόδια και το χειμώνα

Ακριβώς επειδή τα βελούδινα πόδια είναι all-season πλεονέκτημα, και η φροντίδα τους δεν έχει εποχή…


H αλήθεια είναι ότι, με το που χειμωνιάσει και βγουν τα παντελόνια από τη ντουλάπα, έχουμε την τάση να ξεχνάμε και να παραμελούμε τα πόδια μας. Παραδεχτείτε το! Ωστόσο, εξακολουθούν να έχουν ανάγκη από τη δική τους beauty ρουτίνα για να παραμείνει το δέρμα τους υγιές και απαλό: ενυδάτωση κάθε μέρα, απολέπιση μια φορά την εβδομάδα και τακτική αποτρίχωση. Όλα χρειάζονται! Για την αποτρίχωση, εμπιστευθείτε την ασύρματη μηχανή της Braun, Silk-épil Dual Epilator, που χρησιμοποιείται σε υγρό ή στεγνό δέρμα. Χάρη στην τεχνολογία Gilette Venus, αποτριχώνει σε βάθος, με τέλειο αποτέλεσμα ακόμα και σε τρίχες κοντές όσο ένας κόκκος άμμου, ενώ ταυτόχρονα απολεπίζει. Τα πόδια παραμένουν απαλά και λεία για μεγάλο χρονικό διάστημα και εσείς, μπορεί να φοράτε παντελόνια, αλλά ξέρετε ότι από κάτω κρύβετε τα πιο όμορφα πόδια.

venusswirl
Gillette Venus Swirl
(224)

Αγγαλιάζει τις καμπύλες και τα δύσκολα σημεία για ένα άψογο ξύρισμα

ανακαλύψτε τώρα

Αφιερώστε, λοιπόν, λίγο χρόνο για να έχετε αποτελέσματα που διαρκούν. Εκτός από την απλή ενυδάτωση, κάθε φορά που νιώθετε τα πόδια σας κουρασμένα ή βαριά, χαρίστε τους ένα απολαυστικό home spa βυθίζοντάς τα σε ζεστό νερό, στο οποίο θα έχετε προσθέσει άλατα και 3-4 σταγόνες αιθέριο έλαιο μέντας. Τέλος, για να διατηρήσετε τα πέλματά σας απαλά σαν μωρού, μία φορά την εβδομάδα κάντε τους μασάζ με λίγο λάδι, φορέστε βαμβακερές κάλτσες και αφήστε το δέρμα σας να ανανεωθεί ενώ εσείς κοιμάστε! Μόνο έτσι θα είστε ανά πάσα στιγμή έτοιμες να φορέσετε τις πιο όμορφες φούστες και φορέματα που θα αφήσουν τα πόδια σας να φανούν σε όλο τους το μεγαλείο και να κερδίσουν τα βλέμματα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω