Αυτό το καλοκαίρι θα είναι προκλητικά...αποκαλυπτικό!

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι προκλητικά...αποκαλυπτικό!

Το Silk-épil 5 Young Beauty από την Braun είναι εδώ για σου χαρίσει την αποτρίχωση που πάντα ονειρευόσουν! Τώρα, μπορείς να τολμήσεις τις πιο αποκαλυπτικές καλοκαιρινές σου εμφανίσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις.


Το Silk-épil 5 Young Beauty σου προσφέρει αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο από το ξύρισμα και υπερέχουν της αποτρίχωσης με κερί. Πώς το καταφέρνει; Είναι μία απίστευτα εύχρηστη  αποτριχωτική συσκευή που μπορεί να αφαιρέσει απαλά ακόμη και τις πιο κοντές τρίχες από τη ρίζα. Οι λέξεις-κλειδιά εδώ είναι η «απαλότητα» και η «αποτελεσματικότητα».

Την απαλότητα διασφαλίζει το διπλό σύστημα άνεσης «μασάζ και δροσιά»: Το Silk-épil 5 Young Beauty διαθέτει κυλίνδρους μασάζ υψηλής συχνότητας που διεγείρουν ενεργά το δέρμα σου για επιπλέον απαλή αποτρίχωση, ενώ το δροσιστικό γάντι δροσίζει και προετοιμάζει το δέρμα σου πριν την αποτρίχωση και το καταπραΰνει μετά.

Η αποτελεσματικότητα διασφαλίζεται από την επαναστατική τεχνολογία close-grip: οι 40 τσιμπίδες του Silk-épil 5 Young Beauty έχουν σχεδιαστεί να κλείνουν σε  βέλτιστη γωνία και να αιχμαλωτίζουν την τρίχα από ακόμη πιο κοντά στο δέρμα για καλύτερη αποτρίχωση ακόμη και των πιο κοντών τριχών (0,5χιλ.). Και όταν τελειώσεις τη χρήση του Silk-épil 5 Young Beauty, απλά καθάρισέ το εύκολα και γρήγορα με νερό. Ναι, ολόκληρη η συσκευή μπορεί να καθαριστεί κάτω από τρεχούμενο νερό για καλύτερη υγιεινή!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αυτό που σίγουρα θα λατρέψεις είναι ότι με τη χρήση του Silk-épil 5 Young Beauty η τρίχα αναπτύσσεται ξανά πιο λεπτή και δεν υπάρχει πλέον η άγρια εμφάνιση του αξύριστου δέρματος!

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν. Ηot σορτσάκια, καυτές φούστες, mini φορέματα και ό,τι πιο αποκαλυπτικό ρούχο διαθέτεις θα πρωταγωνιστήσει μαζί σου όλο το καλοκαίρι παρέα με το Silk-épil 5 Young Beauty και φυσικά με τη διάθεσή σου να....προκαλέσεις!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Υπέροχοο..!!

  • Αναφορά

Υπέροχοο..!!

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα