Άσε τα μαλλάκια σου, ενυδατωμένα

Άσε τα μαλλάκια σου, ενυδατωμένα

Τα μαλλιά δε συμπαθούν τις ακραίες θερμοκρασίες. Οι υψηλές του καλοκαιριού, αλλά και οι πολύ χαμηλές του χειμώνα, τα εκνευρίζουν και τα κάνουν να αλλάζουν συμπεριφορά. Φριζάρουν, γίνονται ευάλωτα στην ξηρότητα και αφυδατώνονται από τον αέρα και το αγιάζι. Έτσι αποχωρίζονται τον όγκο τους, τη ζωντάνια τους, την ελαστικότητα, τη λάμψη τους. Γίνονται θαμπά και άτονα. Γι' αυτό τους οφείλουμε βουτιά σ' έναν ωκεανό αφυδάτωσης, μέσα στο καταχείμωνο.


Καπέλωσε τα Ακόμη και αν θεωρείς ότι τα μαλλιά σου πατικώνονται και ότι χάνουν το στυλ τους, φόρα το καπέλο σου ή το σκουφί σου και μέσα στην πόλη. Μη περιμένεις να ανέβεις στο βουνό για να το κατεβείς με χιονοπέδιλα. Φρόντισε μόνο να μη σε στενεύει. Ξεδίψασε τα Χρησιμοποίησε προϊόντα με ενυδατικές ιδιότητες, ξαναζωναντέψε την χαμένη λάμψη τους και απάλλαξε από τη χειμωνιάτικη θαμπάδα τους, χρησιμοποιώντας conditioner σε κάθε λούσιμο. Φόρεσε τους μάσκα Έχουν ανάγκη τη ενυδατική μάσκα τους περισσότερο από άλλες εποχές και μάλιστα με μεγαλύτερη συχνότητα απ' ότι συνήθως. Μία φορά ή και δυο φορές την εβδομάδα χρησιμοποιήστε πλούσια θρεπτική, ενυδατική μάσκα μαλλιών με έμφαση στην ενυδάτωση. Τυλίξτε το κεφάλι σας με ζεστή πετσέτα και αφήστε τη δέκα λεπτά, πριν ξεβγάζετε με χλιαρό νερό. Απάλλαξε τα Από τις κατεστραμμένες άκρες τους. Αλλοιώνουν την όψη τους, κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν θαμπά και ταλαιπωρημένα. Κάτι που δεν θες με τίποτα! Λατρέψτε τα μαλλιά σας και αποθεώστε τα με τη σειρά Herbal Essences Μαλλιά Ξεδιψάστε! Αφήστε τη νέα σειρά να παίξει μαζί τους και να τα βυθίσει σε μία όαση ενυδάτωσης. Αναπληρώστε την πολυπόθητη υγρασία στα μαλλιά σας, με την νέα Μάσκα εντατικής περιποίησης Μαλλιά Ξεδιψάστε!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω