Άρωμα αυτοπεποίθησης!

Άρωμα αυτοπεποίθησης!

Στους πιο κρύους μήνες του χρόνου συνήθως προτιμάμε τα πιο ζεστά και έντονα αρώματα. Με άλλα λόγια, τα αρώματα που μας δίνουν την αίσθηση ότι αποπνέουμε ζεστασιά και αυτοπεποίθηση.


Για πάρα πολλές γυναίκες το άρωμα είναι μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια: αν βγουν από το σπίτι χωρίς αυτό, νομίζουν πως κάτι τους λείπει και αισθάνονται άβολα.

Τι ταιριάζει περισσότερο στο χειμώνα

Στο σχεδιασμό των αρωμάτων, βασικό ρόλο παίζει η χρήση συγκεκριμένων πρώτων υλών. Έτσι, το καλοκαίρι αναζητούμε ελαφριές και δροσερές ευωδιές (ένα λουλουδάτο άρωμα εσπεριδοειδών, για παράδειγμα), ενώ το χειμώνα επιλέγουμε αρώματα που αναδίδουν μυρωδιές λουλουδιών, μπαχαρικών και ξύλου και δημιουργούν πιο ζεστές και έντονες ευωδιές.

 

Συμβουλή: Πολλοί είναι αυτοί που μένουν πιστοί στο άρωμά τους όλο το χρόνο (προτιμούν, για παράδειγμα, μια δροσερή νότα ακόμη και το χειμώνα). Δεν χρειάζεται λοιπόν να αναλύετε τάσεις ή να ακολουθείτε κανόνες, το πιο σημαντικό είναι το άρωμα να σας γεμίζει ικανοποίηση με τη μυρωδιά που αναδίδει και την άνεση που προσφέρει.

 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η επιλογή του σωστού αρώματος

Η καλύτερη λύση είναι να πάτε στο αρωματοπωλείο συντροφιά με κάποιο φίλο ή φίλη και να δοκιμάσετε αρκετά δείγματα. Προτιμήστε τις πρωινές ώρες (στο τέλος της ημέρας, η όσφρησή μας δεν είναι τόσο ισχυρή λόγω της ρύπανσης, αλλά και της πληθώρας των διαφόρων οσμών που δεχόμαστε κατά τη διάρκεια της ημέρας). Δοκιμάστε τα αρώματα στον καρπό. Μην ξεχνάτε ότι το άρωμα δεν μυρίζει το ίδιο όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα, και ότι διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, αφού καθένας από εμάς έχει τη δική του ξεχωριστή μυρωδιά.

 

Συμβουλή: Καλό είναι να μην δοκιμάζετε πάνω από τρία αρώματα κάθε φορά, διαφορετικά θα δυσκολευτείτε να τα ξεχωρίσετε. Βγείτε από το κατάστημα και κάντε μια βόλτα για να ενεργοποιηθούν τα αρώματα στο δέρμα σας. Μια άλλη λύση είναι να έχετε μαζί σας κανέλα: ρίξτε λίγη κανέλα στον καρπό προτού δοκιμάσετε το επόμενο άρωμα, και όλες οι προηγούμενες μυρωδιές θα φύγουν.

 

Η περίσταση κάνει … το άρωμα

Κάτι που πρέπει να προσέχουμε είναι το άρωμα που χρησιμοποιούμε στο χώρο εργασίας. Αν ένα άρωμα είναι πολύ ζεστό ή πολύ έντονο, πρέπει να βάλουμε μικρότερη ποσότητα, ώστε η ατμόσφαιρα να αρωματίζεται ανεπαίσθητα. Ασφαλώς, δεν θέλουμε μπαίνοντας σε κάποιο χώρο να προκαλούμε ασφυξία στους παρευρισκόμενους. Για ένα ρομαντικό δείπνο, επιλέξτε αρώματα που βασίζονται σε νότες ζεστών φρούτων και ξύλου, ώστε να αποπνέετε αυτοπεποίθηση και αισθησιασμό. Και φυσικά, για τις καθημερινές, η καλύτερη λύση είναι το αγαπημένο μας άρωμα επειδή μας βοηθά να νιώθουμε πραγματική ικανοποίηση, άνεση και ασφάλεια.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Μαλακτικό ρούχων

Lenor μαλακτικό

Lenor

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114