Αποκατάσταση του τόνου της επιδερμίδας. Η νέα καινοτομία από την Olay.

Αποκατάσταση του τόνου της επιδερμίδας. Η νέα καινοτομία από την Olay.

Η περιποίηση του προσώπου υπόσχεται ομοιόμορφο χρωματικό τόνο επιδερμίδας και άψογη, πιο νεανική όψη με την Olay Regenerist CC Complexion Corrector.


Οι τάσεις στην ομορφιά αλλάζουν και εξελίσσονται, αλλά το ζητούμενο παραμένει πάντα το ίδιο: άψογη επιδερμίδα και νεανική όψη. Ο ομοιόμορφος τόνος της επιδερμίδας είναι ιδιαίτερα σημαντικός ώστε να φαινόμαστε νέες και υγιείς. Το μέσο για να το πετύχουμε πλέον γρήγορα και εύκολα, σήμερα αλλά και στο μέλλον είναι εδώ, χάρη στην Olay και τη νέα της καινοτομία. Η νέα Olay Regenerist CC Complexion Corrector ικανοποιεί ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Δίνει άμεσα αποτέλεσμα άψογης επιδερμίδας, κάνοντας τον χρωματικό τόνο ομοιόμορφο, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την εμφάνιση των ρυτίδων και μειώνει την εμφάνιση των σκούρων κηλίδων.  

Οι κρέμες CC αποτελούν τη νέα τάση που ακολουθεί μετά τις BB creams και έχουν πολλαπλούς ρόλους. Η Olay Regenerist CC Complexion Corrector, συνδυάζει έναν ορό αντιγήρνασης, μία ενυδατική με γλυκερίνη, αντηλιακή προστασία SPF 15 και αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε και τέλος, μία ελαφριά κάλυψη make up για φυσική εμφάνιση. Αυτά τα τρία βασικά στοιχεία «στροβιλίζονται» στη σύνθεση της Olay Regenerist CC και σε κάθε χρήση αναμιγνύονται για να μεταμορφώσουν πραγματικά την επιδερμίδα. Είναι η 1η κρέμα Complexion Corrector με τριπλή σύνθεση για αποκατάσταση του τόνου της επιδερμίδας άμεσα και με την πάροδο του χρόνου. Άλλωστε, το 79% των γυναικών που χρησιμοποίησαν την Olay Regenerist CC θα καθυστερούσαν μία θεραπεία laser.

Φορώντας την θα δείτε με μία μόνο κίνηση να αλλάζει ριζικά η όψη αλλά και η ποιότητα της επιδερμίδας σας, καθώς θα καλύπτονται οποιεσδήποτε ατέλειες και δυσχρωμίες άμεσα και μέρα με την μέρα θα βελτιώνεται η υφή, η όψη των γραμμών και των ρυτίδων και φυσικά ο χρωματικός τόνος της. Ακολουθήστε την τάση των CC που φέρνει η Olay!   

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

* Γυναίκες που σκέφτονταν τη θεραπεία laser
** το αποτέλεσμα δεν ισοδυναμεί με αισθητική επέμβαση. Αποτελέσματα έρευνας καταναλωτών μετά από χρήση 8 εβδομάδων, 67 γυναικών, Αγγλία Οκτ. 2012

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω