Αναδείξτε τα πόδια σας το καλοκαίρι

Αναδείξτε τα πόδια σας το καλοκαίρι

Είναι η εποχή τους! Πρωταγωνιστούν όλη την ημέρα, από την παραλία μέχρι τη βραδινή έξοδο.


Φροντίστε να τα ενυδατώνετε συστηματικά με ένα προϊόν για μετά τον ήλιο ή ένα προϊόν εντατικής ενυδάτωσης μετά τη θάλασσα και το ντους, και να χρησιμοποιείτε ένα απαλό προϊόν απολέπισης τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Μην αμελήσετε τα πέλματα: οι απεριποίητες φτέρνες μπορούν από μόνες τους να καταστρέψουν ένα κατά τα άλλα τέλειο look.

Η κίνηση, όμως, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις, είναι η σωστή αποτρίχωση. Προτιμήστε να γίνει βράδυ, γιατί κάθε μορφή αποτρίχωσης κάνει και απολέπιση, αποκαλύπτοντας ένα πιο ευαίσθητο στον ήλιο, το αλάτι και τους ερεθισμούς δέρμα.

venusswirl
Gillette Venus Swirl
(230)

Αγγαλιάζει τις καμπύλες και τα δύσκολα σημεία για ένα άψογο ξύρισμα

ανακαλύψτε τώρα

Αν θέλετε να μείνει η επιδερμίδα σας απαλή και να ξεχάσετε την αποτρίχωση για καιρό, επιλέξτε τη νέα ασύρματη αποτριχωτική μηχανή της Braun, Silk-épil Dual Epilator, με τεχνολογία Gilette Venus, που χρησιμοποιείται σε υγρό ή στεγνό δέρμα. Αποτριχώνει σε βάθος, με τέλειο αποτέλεσμα ακόμα και σε τρίχες κοντές όσο ένας κόκκος άμμου, ενώ ταυτόχρονα απολεπίζει.

Τώρα, μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας πινελιά – φλούο, κατά προτίμηση. Περιποιηθείτε τα νύχια σας και βάψτε τα με το βερνίκι που ξέρετε ότι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στα υπέροχα πόδια σας! Συνδυάστε τις χρωματιστές σαγιονάρες σας ή τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, επιλέξτε ρούχα που θα τα αφήσουνε σε κοινή θέα και είστε έτοιμες.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω