Σκούρες κηλίδες: κρατήστε την ψυχραιμία σας!

Σκούρες κηλίδες: κρατήστε την ψυχραιμία σας!

Υπάρχουν στιγμές που κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και συνειδητοποιούμε ότι η επιδερμίδα μας δεν έχει τον ίδιο, ομοιόμορφο τόνο που είχε στο παρελθόν.


 Μπορεί να είναι μαύρισμα από τον ήλιο, αν το χρώμα είναι ομοιόμορφο και έχει τη λάμψη της ηλιοκαμένης επιδερμίδας, ή μπορεί να είναι σκούρες κηλίδες – ένα φαινόμενο που αν και μας φοβίζει, μπορεί να εξουδετερωθεί με τη σωστή δερματολογική φροντίδα.
 Οι δερματολόγοι  έχουν εντοπίσει αρκετές, διαφορετικές αιτίες που μπορούν να προκαλέσουν την ανομοιομορφία του τόνου της επιδερμίδας, και η κάθε μία από αυτές απαιτεί την κατάλληλη αντιμετώπιση.  Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές οι αιτίες;

 Αφυδάτωση των πιο βαθιών στοιβάδων της επιδερμίδας

Η ανομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας μπορεί να οφείλεται στην κακή λειτουργία των πιο βαθιών στοιβάδων του δέρματος.  Πολύ συχνά οι σκούρες κηλίδες είναι αποτέλεσμα μη-ορατής βλάβης στο δέρμα μας. Σε αυτή την περίπτωση η βαθιά ενυδάτωση είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ρυθμίζει την ισορροπία του νερού και επαναφέρει τα κύτταρα βαθιά στην επιδερμίδα σε καλή κατάσταση. Η ιδανική λύση είναι μια πλούσια ενυδατική κρέμα με επανορθωτική, υδαρή υφή που διεισδύει ακόμη και στα πιο ξηρά σημεία του δέρματός σας.  Επίσης,  είναι ιδιαίτερα σημαντικό να χρησιμοποιείτε την κρέμα που σας ταιριάζει σε τακτική βάση, γιατί η αποσπασματική εφαρμογή δεν θα σας προσφέρει αποτελέσματα με μεγάλη διάρκεια.

 Βλάβη από τις υπεριώδεις ακτίνες UV

Η δεύτερη κύρια αιτία εμφάνισης των σκούρων κηλίδων είναι η έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακή προστασία.  Εδώ η λύση είναι απλή: πρέπει να αποφεύγετε την εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο και να χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό.  Όταν η έκθεση στον ήλιο είναι κάτι που δεν μπορείτε να αποφύγετε, καλό είναι να χρησιμοποιείτε αντηλιακό με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 15, το οποίο θα κρατήσει τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες μακριά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 Αργή ανανέωση δερματικών κυττάρων

Όταν τα κύτταρα της εξωτερικής στοιβάδας της επιδερμίδας δεν ανανεώνονται με γοργό ρυθμό, ο τόνος του δέρματος μπορεί να γίνει πιο σκούρος.  Για να ενεργοποιήσετε τη φυσική ανανέωση των κυττάρων, δοκιμάστε την απολέπιση.  Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επιθετικά απολεπιστικά και πίλινγκ.  Υπάρχουν πιο ήπιες θεραπείες για ευαίσθητες επιδερμίδες που είναι το ίδιο αποτελεσματικές στην αφαίρεση νεκρών δερματικών κυττάρων όσο και οι πιο ισχυρές.

 Αλλεργίες και κηλίδες

Αυτοί οι παράγοντες,  αν και δεν σχετίζονται αποκλειστικά με το δέρμα, μπορούν να προκαλέσουν σκούρες κηλίδες.  Και οι δύο αυτοί παράγοντες χρειάζονται συγκεκριμένη θεραπεία και μόλις αντιμετωπίσετε τις αιτίες τους, να είστε σίγουρες ότι θα εξαφανιστεί και ο σκουρόχρωμος τόνος του δέρματος.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Eχω αυτό το πρόβλημα από παιδί.Θα ήθελα να γράψετε για τα προιόντα του φαρμακείου που κυκλοφορούν και αν προκαλούν διάφορα διότι εχω ακούσει κάτι τέτοιο.

  • Αναφορά

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω