Δέκα τρόποι για να νικήσετε την κούραση

Δέκα τρόποι για να νικήσετε την κούραση

Όταν δεν δίνετε σημασία στη σωματική κόπωση που νιώθετε καθημερινά, αυτομάτως ανοίγετε διάπλατα την πόρτα στην υπερκόπωση που δεν σας επισκέπτεται για καλό


  • Μόλις ξυπνήσετε κάντε ένα ντους εναλλάσσοντας το ζεστό με το κρύο νερό. Η αυξομείωση της θερμοκρασίας θα σας τονώσει και θα σας χαρίσει ενέργεια όλη την ημέρα.
  • "Γεμίστε τις μπαταρίες" σας μαζεύοντας όσο περισσότερο ήλιο μπορείτε. Το φως διεγείρει τους νευρομεταβιβαστές του εγκεφάλου που αυξάνουν την ενεργητικότητα.
  • Οι βαθιές εισπνοές θα ηρεμήσουν τους χτύπους της καρδιάς σας και θα τροφοδοτήσουν με οξυγόνο όλο το σώμα σας.
  • Μειώστε το άγχος τρίβοντας τους λοβούς των αφτιών σας. Αυτό θα απαλύνει αμέσως τον πονοκέφαλο και θα απομακρύνει κάθε αρνητική σκέψη.
  • Πιείτε ένα ποτήρι νερό ακόμα και όταν δεν διψάτε, για να τονωθείτε.
  • Για καλή διάθεση γελάστε δυνατά. Το γέλιο θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας χαρίσει ενέργεια να κάνετε ακόμα πιο πολλά πράγματα.
Olay Regenerist
Olay Regenerist - Ελιξήριο ανανέωσης νύχτας
(136)

Παραπάνω από μια κρέμα νύχτας. Ανανεώνει την επιδερμίδα σας, ενώ κοιμάστε.

ανακαλύψτε τώρα
  • Γυμνάστε το μυαλό σας, π.χ., αλλάζοντας δρόμο. Ακόμα και κάτι τόσο απλό, μπορεί να διεγείρει τον εγκέφαλό σας και να αυξήσει την ενέργειά σας.
  • Φροντίστε να κοιμάστε τουλάχιστον εφτά με οχτώ ώρες το βράδυ και όποτε μπορείτε ξεκλέψτε και μία ώρα για τη μεσημεριανή σας σιέστα.
  • Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε.
  • Παίξτε σκάκι, για να μειώσετε την πνευματική κούραση.

Και φυσικά χρησιμοποιήστε για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου σας την κρέμα Total Effect της Olay. Συνδυάζοντας 7 αντιγηραντικές ιδιότητες θα σας χαρίσει ορατά πιο φρέσκια και νεανική επιδερμίδα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω