Επιστροφή στα θρανία: 6 τρόποι για να «αιχμαλωτίσετε» φωτογραφικά την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς

Μία προσφορά από Ariel
arielepistrofistathrania6tropoigianaaixmalotisetefotografikatinprotimeratisneassxolikisxronias
0
Όλοι θέλουμε αναμνήσεις από τη μέρα αυτή και με λίγη δημιουργικότητα μπορούμε να τις κάνουμε ακόμα πιο ζωντανές!

Τα μαλλιά των παιδιών σας είναι καλοχτενισμένα, οι τσάντες τους είναι έτοιμες και τα ρούχα τους είναι πεντακάθαρα (χάρη στις ταμπλέτες Ariel 3-in-1 pods που αφαιρούν τους δύσκολους λεκέδες), ενώ περιμένουν με ενθουσιασμό και αγωνία να γνωρίσουν τον νέο τους δάσκαλο και να δουν τους φίλους τους!

Οι φωτογραφίες με τα μεγάλα χαμόγελα μπροστά στην εξώπορτα, λίγο πριν την αναχώρηση για το σχολείο, είναι απαραίτητες! Αν λοιπόν θέλετε να αποτυπώσετε αυτήν την ιδιαίτερη μέρα, καλό είναι να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλοί δημιουργικοί τρόποι για να το κάνετε:

1. Αυθόρμητες λήψεις 

Σε όλους μας αρέσει να ποζάρουμε. Ωστόσο προσπαθήστε να φωτογραφίσετε τα παιδιά σας στο δρόμο για το σχολείο χωρίς να το καταλάβουν, όταν κρατιούνται χέρι-χέρι και συζητούν, όταν δένουν τα κορδόνια τους, γελάνε, τρέχουν ή όταν πιτσιλιούνται με νερά. Αφού φτάσετε στην πόρτα του σχολείου, φωτογραφίστε τα ενώ τρέχουν χαμογελαστά να χαιρετίσουν και να αγκαλιάσουν τους φίλους τους που είχαν να τους δουν ένα ολόκληρο καλοκαίρι! 

2. Φωτογράφιση εν ώρα δράσης 

Κάθε παιδί έχει το αγαπημένο του μάθημα, θέμα ή δραστηριότητα. Αν του αρέσουν πολύ τα βιβλία, φωτογραφίστε το με μια στοίβα βιβλία στα χέρια. Αν είναι ένας μικρός επιστήμονας, φωτογραφίστε το με τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά μπροστά στον δοκιμαστικό σωλήνα. Αν είναι γραφτό του να διαπρέψει στα γήπεδα, τότε απαθανατίστε τη στιγμή με το καινούριο του σετ γυμναστικής και την μπάλα στο χέρι. 

3. Όλη η φαντασία σας σε μια κορνίζα

Αγοράστε μια κορνίζα και λίγες μέρες πριν την επιστροφή τους στο σχολείο, μπορείτε μαζί με τα παιδιά σας να αρχίσετε να τη γεμίζετε με φωτογραφίες και λέξεις ζωγραφισμένες σε χαρτόνια. Βάλτε τα να γράψουν αυτό με το οποίο έχουν συνδέσει το σχολείο, καθώς και ό,τι τους αρέσει σε αυτό. Έπειτα, φωτογραφίστε τα καθώς γελούν και βάλτε την φωτογραφία αυτή στην ίδια κορνίζα που είναι πια ένα μικρό έργο τέχνης!

4. Το πριν και το μετά

Φωτογραφίστε τα παιδιά σας το πρωί στο σπίτι, όταν είναι φρέσκα, καθαρά, καλοχτενισμένα, με πλυμένα δόντια και σιδερωμένα ρούχα. Την ίδια μέρα, βγάλτε τα άλλη μια φωτογραφία, όταν επιστρέψουν από το σχολείο αναμαλλιασμένα και με ρούχα γεμάτα λεκέδες από μπογιές. Είναι κουκλάκια κι έτσι, ενώ φαίνεται ότι διασκέδασαν πολύ στο σχολείο! Η εικόνα αυτή θα σας κάνει να γελάτε ακόμα και όταν ρίχνετε τα άπλυτά τους στο πλυντήριο. Εξάλλου, είναι βέβαιο ότι με λίγο τρίψιμο με το ειδικό καπάκι προεργασίας λεκέδων του Ariel Υγρού Απορρυπαντικού, οι λεκέδες θα εξαφανιστούν.

5. Και οι γονείς έχουν ψυχή!

Δεν είναι μόνο τα παιδιά σας ενθουσιασμένα! Τραβήξτε μια σειρά αστείων φωτογραφιών για να αποτυπώσετε τα συναισθήματα χαράς που σας δημιούργησε αυτή η ιδιαίτερη μέρα. Βάλτε τα να ποζάρουν στο πλάνο για να δημιουργήσετε μια αστεία εκδοχή της κλασικής φωτογραφίας από την πρώτη μέρα στο σχολείο. Αφήστε τον εαυτό σας να διασκεδάσει μαζί με τα παιδιά και οι εικόνες που θα τραβήξετε θα είναι σίγουρα ξεκαρδιστικές!

6. Όλη η οικογένεια μαζί

Είναι συγκινητική η στιγμή που αφήνετε τα παιδιά σας στο σχολείο για πρώτη φορά μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι και γι’ αυτό πρέπει να την απαθανατίσετε. Αν πάτε τα μικρά σας μαζί με τον μπαμπά τους, τότε φωτογραφίστε τα την ώρα που τον χαιρετούν. Αν τα πάτε εσείς, ζητήστε από μια άλλη μαμά να σας φωτογραφίσει ενώ αγκαλιάζετε τα παιδιά σας προτού κατευθυνθούν προς το σχολείο.  

0
b9810b4b-c006-302d-98f8-80f10cc98c921531420817427075838
ΚΟΥΠΟΝΙ
€ 3.00
Ariel Pods 3σε1 (εξαιρούνται οι συσκευασίες των 11τμχ)

Πρόσθεσε το σχόλιό σου

Πιστεύουμε ότι θα σου αρέσει

Συγκατάθεση στη χρήση cookies