Χειροποίητες δαχτυλομπογιές για παιδιά

Χειροποίητες δαχτυλομπογιές για παιδιά!

Ακολουθήστε αυτή τη συνταγή για να φτιάξετε μόνοι σας μη τοξικές δαχτυλομπογιές, χρησιμοποιώντας υλικά που ήδη υπάρχουν στο σπίτι σας!


Η ζωγραφική με δαχτυλομπογιές είναι μια καταπληκτική δραστηριότητα για τα μικρά παιδιά. Είναι βρώσιμη (αν και όχι ιδιαίτερα νόστιμη) και καθόλου τοξική. Και το καλύτερο; Είναι εύκολο να την φτιάξετε και διαρκεί!

Θα χρειαστείτε:

  • Ένα μπολ ή μικρό δοχείο για την μπογιά.
  • Μια κούπα (για να τη χρησιμοποιήσετε ως δοσομετρική κανάτα).
  • Κορν φλάουρ.
  • Χρώματα ζαχαροπλαστικής. Επιλέξτε βασικά χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, μπλε) για να φτιάξετε περισσότερα χρώματα.
  • Ζεστό νερό.

Ξεκινήστε ρίχνοντας δύο κούπες κορν φλάουρ σε ένα μπολ.

Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού χρώμα ζαχαροπλαστικής.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Προσθέστε δύο κούπες κρύο νερό και ανακατέψτε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές και λείο.

Στη συνέχεια, προσθέστε τρεις-τέσσερις κούπες ζεστό νερό (όχι βραστό) μέχρι να αποκτήσει ελαστική υφή, όχι πολύ υδαρή. Δεν θα έχει την ίδια σύσταση με τις μπογιές του εμπορίου και θα έχει ζελατινοειδή υφή που θα γίνεται πιο έντονη όσο κρυώνει. Περιμένετε να κρυώσει τελείως πριν τη δώσετε στα παιδιά.

Είναι έτοιμη! Οι μικροί καλλιτέχνες μπορούν τώρα να βουτήξουν τα δάχτυλα τους στη μπογιά και να δημιουργήσουν! Όπως και για κάθε δραστηριότητα με τα παιδιά, προετοιμάστε τον χώρο έτσι ώστε να μπορείτε να τον καθαρίσετε εύκολα...

Ας δημιουργήσουμε! 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω