Το παιδικό τους πάρτι με ρούχα που αγαπούν.

Το παιδικό τους πάρτι με ρούχα που αγαπούν.

Αφήστε να αποφασίσουν τα παιδιά σας μόνα τους για τις δικές τους εμφανίσεις στο πάρτι γενεθλίων –με λίγη βοήθεια πάντα από εσάς.


Ήρθε η μέρα να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας! Τα έχετε οργανώσει όλα στην εντέλεια. Ντεκόρ, φαγητό, δωράκια, τούρτα! Λίγο πριν φτάσουν οι πρώτοι σας καλεσμένοι, το παιδί σας... αρνείται πεισματικά να φορέσει τα ρούχα που έχετε επιλέξει τόσο προσεκτικά γι'αυτο! Τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις;

Εσείς, μπορεί να έχετε μεγάλη χαρά για ένα συγκεκριμένο ντύσιμο, να το έχετε πλύνει και σιδερώσει με περίσσια χαρά, αλλά δε σημαίνει ότι το παιδί σας την μοιράζεται μαζί σας. Ίσως, να έχει άλλα σχέδια. Προνοήστε, λοιπόν, και μάθετε τα νωρίτερα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αν πρόκειται να πάρετε καινούρια ρούχα ή παπούτσια για τα γενέθλιά τους, πάρτε τα παιδιά μαζί σας, ώστε να τα διαλέξουν μόνα τους και να είστε σίγουρες ότι θα τους αρέσουν. Δεν έχει νόημα να επιλέξετε κάποιο ντύσιμο "υπερπαραγωγή" που θα σας αρέσει, αλλά θα κάνει τα ίδια να αισθάνονται άβολα και θα τα περιορίζει στις κινήσεις και στο παιχνίδι τους. Το σημαντικό είναι φορώντας τα ρούχα τους τα παιδιά, να αισθανθούν όμορφα και να τα χαρούν.

Αν ξέρετε ότι θα πάρουν ως δώρα από νονούς και συγγενείς τα καλά τους ρούχα, ζητήστε τους να τα φέρουν κάποιες μέρες νωρίτερα και όχι τελευταία στιγμή, ώστε να κάνετε όποια αλλαγή χρειαστεί έγκαιρα –είτε για νούμερο, είτε για σχέδιο- και φυσικά, να τα πλύνετε.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω