Τι θέλουν τα παιδιά από εμάς: Αγάπη και προστασία!

Τι θέλουν τα παιδιά από εμάς: Αγάπη και προστασία!

Μπορεί να αγχώνεστε για να παρέχετε στα παιδιά σας τα πάντα, αλλά στην ουσία αυτό που επιθυμούν και χρειάζονται είναι η αγάπη σας και η αίσθηση ασφάλειας που τους δημιουργείτε.


  • Απολαύστε το παιχνίδι μαζί με το παιδί σας και μην το αφήνετε να παίζει μόνο του. Επειδή τα παιδιά μαθαίνουν πάρα πολύ γρήγορα, αν μάθει να κάνει κάτι λάθος, θα συνεχίσει να το κάνει λάθος. Εσείς μπορείτε να του μάθετε τα πάντα με τον μοναδικό τρόπο του γονιού.
  • Βοηθήστε το παιδί σας να ανακαλύψει το σώμα του. Πώς; Χορέψτε μαζί του! Κι αν πέσει, δεν πειράζει, αρκεί να είστε κοντά του.
  • Ο κόσμος του βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά από τον δικό σας. Τοποθετήστε στο μπάνιο ένα ειδικό σκαμπό για παιδιά.
  • Φροντίστε στα σημεία που έχει πρόσβαση να μην υπάρχουν αιχμηρά αντικείμενα, απορρυπαντικά και πράγματα που σπάνε, και βάλτε στα ντουλάπια τις ειδικές ασφάλειες που δεν του επιτρέπουν να τα ανοίξει.
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Τοποθετήστε στις πρίζες ειδικές ασφάλειες για παιδιά.
  • Σε όλα τα έπιπλα εφαρμόστε ειδικές γωνίες, ώστε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να χτυπήσουν.
  • Δώστε του ασφάλεια πάντα και παντού.
Τα Pampers κλειδώνουν την υγρασία, για προστασία από τις διαρροές μέρα και νύχτα και το αφήνουν να παραμένει δραστήριο και χαρούμενο.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω