Τι κουβαλάει μια μαμά πάντα στην τσάντα της.

Τι κουβαλάει μια μαμά πάντα στην τσάντα της.

Βασικά και σωτήρια πράγματα που πρέπει να έχετε μαζί σας όταν είστε έξω με την οικογένεια σας.


Η μητρότητα συχνά συνεπάγεται και έγνοιες - ειδικά όταν πρόκειται για την ασφάλεια των παιδιών. Συνέχεια αναρωτιέστε αν τα προσέχετε αρκετά ή αν είστε υπερπροστατευτική.

Σε όποια κατηγορία κι ανήκετε, είναι πάντα φρόνιμο να κουβαλάτε ορισμένα πράγματα στην τσάντα σας σε περίπτωση που προκύψει κάτι.

Η Mandy Cerrone, επαγγελματίας χορεύτρια, καθηγήτρια Αγγλικών και μητέρα δύο παιδιών εξομολογείται: «Πολλές μητέρες ανησυχούν διαρκώς! Όταν βρίσκομαι έξω με δύο παιδιά 6 και 4 χρονών, οι ανησυχίες αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό». Όταν αισθάνεται ότι χάνει τελείως τον έλεγχο, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να χρησιμοποιήσει τη λογική της και να κάνει τα πράγματα απλά.  Να προετοιμαστεί δηλαδή, οργανώνοντας μια λίστα με τα αναγκαία που πρέπει πάντα να έχει μαζί της. Ορίστε μερικά πράγματα που πάντα έχει στην τσάντα της, καθώς και μερικές έξυπνες ιδέες.

Αντισηπτικά πανάκια και απολυμαντικό. Όσο περισσότερο κρατάτε τα παιδιά σας μακριά από τα μικρόβια, τόσο περισσότερο τα προφυλάσσετε από τις τόσες ασθένειες που μεταδίδονται μέσω του αέρα.

Φορτισμένο κινητό για υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Μετά το παραπάνω συμβάν, η Mandy τηλεφώνησε αμέσως για να μεταφερθεί ο γιος της στο νοσοκομείο - για κάθε ενδεχόμενο.

Τι να βάλετε σ' ένα κουτί πρώτων βοηθειών

Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε μαζί σας ένα φορητό κουτί πρώτων βοηθειών. Να τι χρειάζεστε για να φτιάξετε το δικό σας:

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Αυτοκόλλητους επιδέσμους (σε διάφορα μεγέθη)
  • Ελαστικούς επιδέσμους/ γάζα/ ταινία σε ρολό
  • Αντιβιοτικά και υδροκορτιζονούχα αλοιφή
  • Ασπιρίνες/ αντιπυρετικά/ αναλγητικά (συσκευασία 8 mg)
  • Παγοκύστες για τραυματισμούς, στραμπουλήγματα και θλάσεις
  • Ψαλίδι για τη γάζα και την ταινία
  • Τσιμπιδάκι για να αφαιρείτε ακίδες, κεντριά, γυαλιά

Βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει τα απαραίτητα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης καθώς και ό,τι άλλο σας προτείνει ο γιατρός σας, αλλά και ένα γλειφιτζούρι για να απαλύνει τον πόνο. Ελέγχετε το κουτί τακτικά και φροντίστε να αντικαθιστάτε τα αντικείμενα που έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχουν λήξει.

Καταστρώστε ένα σχέδιο ασφαλείας με τα παιδιά σας

Η Mandy πιστεύει ότι τα παιδιά ωφελούνται από την πειθαρχία και την οργάνωση. Λέει χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν τα παιδιά τι πρέπει να κάνουν όταν είναι εκτός σπιτιού». «Καταστρώστε ένα σχέδιο. Ένα σημείο συνάντησης αν κάποιος χαθεί. Μάθετε τα απαραίτητα τηλέφωνα και διευθύνσεις. Εάν όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, η έξοδος γίνεται πιο διασκεδαστική για όλους». Δείξτε τους, επίσης, πώς να καλούν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Τι πρέπει να θυμάστε

Η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί προτεραιότητα για κάθε γονιό. Η Mandy δηλώνει: «Δεν νομίζω να συνάντησα κάποια μαμά που είναι απολύτως σίγουρη και να μην ανησυχεί για την ασφάλεια των παιδιών της». Ανά πάσα στιγμή μπορούν να ανακύψουν καταστάσεις επικίνδυνες ή απειλητικές για τη ζωή, γι αυτό είναι απαραίτητο να είστε προετοιμασμένες. Να έχετε μαζί σας πράγματα που μπορεί να αποδειχτούν σωτήρια και καταστρώστε ένα αξιόπιστο σχέδιο που να περιλαμβάνει όλα τα μέλη της οικογένειάς σας. Με λιγότερες έγνοιες θα έχετε περισσότερο χρόνο να απολαύσετε τις οικογενειακές εξόδους.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω