Ταξιδεύοντας ευχάριστα με τα παιδιά

Ταξιδεύοντας ευχάριστα με τα παιδιά

Ανακαλύψτε ένα μοναδικό σετ δραστηριοτήτων που θα κάνει τις ώρες του ταξιδιού να περνούν πιο γρήγορα και πιο διασκεδαστικά για όλους!


Κάποιες φορές, τα ταξίδια με τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ κουραστικά.Το μυστικό για να αποφύγετε την ταλαιπωρία και τους εκνευρισμούς είναι να βρείτε διασκεδαστικές δραστηριότητες που θα τα κρατούν απασχολημένα σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής. Χρησιμοποιήστε το ξεχωριστό αυτό σετ δραστηριοτήτων απολαύστε κάθε στιγμή του ταξιδιού με τα παιδιά!

Κάντε κλικ εδώ για να εκτυπώσετε το σετ

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Το σετ περιλαμβάνει 3 δραστηριότητες:

 

  • Ζωγράφισε τις φατσούλες: πείτε στα παιδιά να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να ζωγραφίσουν πάνω στις φατσούλες μουστάκια, γυαλιά και ό,τι άλλο βάλει ο νους τους.
  • Βρες τα οχήματα και κέρδισε: ζητήστε από τα παιδιά να παρατηρήσουν τα οχήματα που βλέπουν γύρω τους και να βρουν ένα κίτρινο αυτοκίνητο, ένα πράσινο φορτηγό, ένα αεροπλάνο στον ουρανό κ.λπ. Ο πρώτος που θα βρει όλα τα οχήματα στην κάρτα κερδίζει!
  • Βρες το χαμογελαστό κολοκυθάκι! Παρατηρήστε τα φρούτα στην εικόνα και βρείτε πού είναι κρυμμένο το χαμογελαστό κολοκυθάκι.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω