Σχεδιάστε μία κουζίνα ιδανική για οικογενειακές στιγμές

Σχεδιάστε μία κουζίνα ιδανική για οικογενειακές στιγμές

Εάν θεωρείτε ότι η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού σας, μπορεί να αισθάνεστε ότι οι δουλειές που πρέπει να κάνετε για να τη διατηρήσετε καθαρή είναι πολύ πιεστικές.


Μερικές συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να μετατρέψετε την κουζίνα σας σε ένα χώρο που διατηρείται εύκολα καθαρός. Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες διακόσμησης, για να μετατρέψετε την κουζίνα σας στον ιδανικό χώρο όπου η οικογένεια θα συγκεντρώνεται, θα τρώει και θα περνάει την ώρα της.

Χρησιμοποιήστε αγαπημένα μοτίβα

Αγαπάτε τα λαχούρια και το πουά, ενώ τα όμορφα σχέδια ενθουσιάζουν τα παιδιά σας; Τέλεια! Θυμηθείτε το, όταν θα αγοράζετε τα λευκά είδη για την κουζίνα σας. Τα υφάσματα με σχέδια κρύβουν τους λεκέδες με πρακτικό τρόπο, με αποτέλεσμα οι πετσέτες, τα τραπεζομάντιλα ή τα σουπλά να δείχνουν όμορφα για περισσότερο καιρό. Εάν οι επίμονοι λεκέδες παραμένουν και μετά το πλύσιμο, θα εκπλαγείτε όταν παρατηρήσετε ότι είναι πολύ λιγότερο ορατοί σε ένα ύφασμα με σχέδια από ότι σε ένα μονόχρωμο ύφασμα.

Επιλέξτε υφάσματα που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Βεβαιωθείτε ότι πλένονται στο πλυντήριο επιλέγοντας υφάσματα με φυσικές ίνες, όπως βαμβακερά ή λινά υφάσματα. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, επιλέξτε ένα μονοχρωματικό θέμα. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε μια αισθητική συνοχή στην κουζίνα σας, αλλά και ευκολία, αφού όλα τα υφάσματα μπορούν να πλένονται μαζί στην ίδια πλύση!

Αφήστε χώρο για τον αέρα!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Βάλτε στην άκρη μη απαραίτητα υφάσματα: τα μακριά τραπεζομάντιλα ή τα καλύμματα καρέκλας μπορεί να δείχνουν ιδιαίτερα, είναι όμως και καλοί «φίλοι» με τη σκόνη και τις τρίχες από τα κατοικίδια ζώα. Αποτελούν επίσης έναν επιπλέον μπελά, όταν έρχεται η ώρα για την ηλεκτρική σκούπα, καθώς εμποδίζουν την πρόσβαση πίσω και γύρω τους.

 Το γυαλιστερό χρώμα είναι φίλος σας

Δεν μιλάμε για γυαλιστερό χρώμα στα χείλη, αλλά για γυαλιστερή βαφή τοίχου. Θυμηθείτε, όσο πιο γυαλιστερή η βαφή, τόσο περισσότερο μπορεί να πλυθεί. Οι γυαλιστερές βαφές δεν διαλύονται με το νερό και συνεπώς μπορείτε να πλένετε καλά τους τοίχους σας με νερό και το αγαπημένο σας προϊόν FAIRY. Εξάλλου, το γυαλιστερό τελείωμα αφήνει τη βρωμιά και τους λεκέδες στην επιφάνεια, ενώ οι βαφές με ματ τελείωμα τείνουν να τους απορροφούν. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν το τραπέζι ή η ηλεκτρική κουζίνα είναι κοντά στον τοίχο ο οποίος δεν προστατεύεται από πλακάκια ή κάποια σανίδα.

Τοποθετήστε ένα χαλάκι στις περιοχές από τις οποίες περνάτε πιο συχνά.

Το ανακάτεμα της κατσαρόλας, η κατανάλωση του φαγητού και το καθάρισμα των πιάτων τείνουν να δημιουργούν ψίχουλα, σταγόνες και λεκέδες. Σκεφτείτε να τοποθετήσετε χαλάκια στις πιο σημαντικές περιοχές της κουζίνας σας, όπως το τραπέζι της κουζίνας, την ηλεκτρική κουζίνα και την περιοχή του νιπτήρα.

Επιλέξτε να έχουν σκούρο χρώμα και σχέδια, ενώ βεβαιωθείτε ότι μπαίνουν στο πλυντήριο. Επιπλέον, εξασφαλίστε ότι έχουν αντιολισθητική βάση για την αποφυγή ατυχημάτων. Τοποθετήστε ένα μεγάλο χαλί κάτω από το τραπέζι της κουζίνας, για να αποφεύγετε το σπάσιμο αντικειμένων και την καταστροφή του δαπέδου. Σε μακροχρόνια βάση, το χαλί θα προστατεύσει το ξύλινο ή με πλακάκια δάπεδό σας από το διαρκές γρατζούνισμα που προκαλείται από τα πόδια των καρεκλών. Τοποθετήστε ένα μικρότερο μπροστά από τον νεροχύτη και την ηλεκτρική κουζίνα, ή ακόμα καλύτερα, ένα μεγαλύτερο που θα συνδέει και τις δύο περιοχές εργασίας. Θα εκπλαγείτε από το πόσο τα χαλιά αυτά ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, καθώς και τα κρύα πόδια κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω