Πόσο συχνά ευχαριστούμε την Μαμά μας;

Πόσο συχνά ευχαριστούμε την Μαμά μας;

Η σχέση Μαμάς - παιδιού ξεκινάει από την κύηση, οι πρώτοι δεσμοί γίνονται με το θηλασμό, κατά τη διάρκεια της παιδική ηλικίας η σχέση δυναμώνει, στην εφηβεία ίσως υπάρξουν οι πρώτοι τριγμοί που ωστόσο δεν είναι δυνατόν να κλονίσουν αρκετά αυτή τη σχέση ζωής, που διαρκεί για πάντα!


Η Μαμά μας είναι πάντα δίπλα μας, ακόμα και όταν δεν την χρειαζόμαστε.

Θεωρούμε δεδομένη τη συνεισφορά της και πολλές φορές ξεχνούμε να την ευχαριστήσουμε για τα πιο απλά, ωστόσο ουσιώδη πράγματα, που μας προσφέρει.

Σύμφωνα με έρευνα της P&G σε 500 Ελληνίδες Μαμάδες, η συχνότητα με την οποία δέχονται επιβράβευση από την οικογένεια και ειδικά τα παιδιά τους είναι σχεδόν καθημερινή για ένα μεγάλο ποσοστό (41%), ενώ ο μέσος όρος είναι περίπου μία φορά την εβδομάδα.

Η εικόνα στη Δυτική Ευρώπη όμως είναι λίγο διαφορετική. Οι Μαμάδες από την Πορτογαλία δέχονται «ευχαριστώ» κατά μέσο όρο κάθε 7,5 ημέρες ενώ οι Μαμάδες από τη Φιλανδία δέχονται την μικρότερη σε συχνότητα επιβράβευση, κατά μέσο όρο 23,4 ημέρες.

Ο μέσος όρος των 13 χωρών που έλαβαν μέρος στην έρευνα ανέρχεται στις 15,4 ημέρες.

Η P&G, Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων έως το 2020, θα αξιοποιήσει τη φωνή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να εμπνεύσει ένα κίνημα που θα απευθύνει «Ευχαριστώ» σε όλες τις Μαμάδες του κόσμου που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Της το λέω αρκετά συχνά!!! Αλλά το ξέρει και χωρίς να της το πω!!! :)

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω