Πώς να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι

Πώς να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον στο σπίτι.

Χρήσιμες συμβουλές για ένα ασφαλές σπίτι.


Τα μικρά παιδιά θέλουν συνεχώς να ανακαλύπτουν τον κόσμο με όλα τα μέσα που διαθέτουν: με τα χεράκια τους, τα ποδαράκια τους και κυρίως με το στόμα τους. Γεύονται και αγγίζουν ό,τι βρίσκουν γύρω τους με σκοπό να μάθουν περισσότερα για το περιβάλλον τους. Χρειάζονται συνεχή επίβλεψη ενηλίκου, αλλά επειδή είναι αδύνατο να ακολουθούμε την κάθε τους κίνηση, πρέπει να βρούμε διάφορους άλλους τρόπους για να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά είναι ασφαλή στο σπίτι. Παρακάτω θα βρείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές για ένα ασφαλές σπίτι.

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
  1. Κάποιες φορές είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από τα μάτια των παιδιών. Μπουσουλήστε λοιπόν στο πάτωμα και κοιτάξτε γύρω σας. Όλα θα σας φανούν διαφορετικά από αυτή την οπτική γωνία. Και σίγουρα πιο συναρπαστικά! Ψάξτε για μικρά εργαλεία ή συσκευές, και αντικείμενα που είναι μικρότερα ή έχουν το ίδιο μέγεθος με τη γροθιά του μωρού σας – συνήθως δεν τραβούν την προσοχή μας όταν τα κοιτάμε από ψηλά. Τώρα όμως μπορείτε να τα δείτε στο χαλί και στο πάτωμα. Μαζέψτε τα και τακτοποιήστε τα αμέσως.
  2. Καλύψτε τις πρίζες με ειδικά βιδωτά καπάκια ασφαλείας. Τα απλά αφαιρούμενα καλύμματα πρίζας ενδέχεται να μην είναι αρκετά ασφαλής επιλογή, καθώς είναι εύκολο για το παιδί να τα αφαιρέσει και να τα βάλει στο στόμα.
  3. Βάλτε τα πιο βαριά αντικείμενα στα πιο χαμηλά ράφια και καλύψτε τις γωνίες των επίπλων (όπως έπιπλο τηλεόρασης, βιβλιοθήκη, τραπέζια) με ένα μαλακό υλικό ώστε να αποφεύγονται τραυματισμοί από τις αιχμηρές γωνίες.
  4. Φυλάξτε τα χημικά οικιακής χρήσης, τα καθαριστικά και τα απορρυπαντικά μακριά από τα παιδιά, καθώς υπάρχει κίνδυνος κατάποσης και σοβαρού οφθαλμικού/δερματικού ερεθισμού. Οι υγρές κάψουλες Ariel PODS, όπως όλα τα απορρυπαντικά, πρέπει να φυλάσσονται πάντα σε σημείο όπου δεν μπορούν να τις δουν και να τις φτάσουν τα παιδιά. Τοποθετήστε τις στα ψηλότερα ράφια και φυλάσσετέ τις πάντα μέσα στη συσκευασία τους (ώστε να αποκλείσετε και την πιθανότητα να πέσει κατά λάθος μια κάψουλα στο πάτωμα).
  5. Οι ίδιες προφυλάξεις ισχύουν και για τα φάρμακα – κρατήστε τα κλειδωμένα σε κάποιο συρτάρι!
  6. Κλείνετε τα συρτάρια όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Μπορούν να χρησιμεύσουν ως σκάλα για τους μικρούς εξερευνητές, καθώς τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει όταν θέλουν να φτάσουν ψηλότερα.
  7. Ασφαλίστε τα παράθυρα του σπιτιού σας! Τα παράθυρα που είναι χαμηλά δεν πρέπει ποτέ να μένουν ανοιχτά, καθώς υπάρχει κίνδυνος πτώσης του παιδιού. Για τον λόγο αυτό, υπάρχουν ειδικά προστατευτικά ασφαλείας για παράθυρα.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή