Πολλές ευθύνες και λίγος χρόνος; Ήρθε η ώρα να εκπαιδεύσετε και τον μπαμπά.

Πολλές ευθύνες και λίγος χρόνος; Ήρθε η ώρα να εκπαιδεύσετε και τον μπαμπά.

Το πρόγραμμα των δύο γονιών έχει επιβαρυνθεί πολύ και επωμίζεστε εσείς όλο το βάρος των παιδιών; Ο super μπαμπάς αναλαμβάνει δράση!


Αισθάνεστε εδώ και καιρό «super μαμά», προσπαθώντας να εξισορροπήσετε τον ρόλο της εργαζόμενης, της μητέρας και της γυναίκας χωρίς... απώλειες! Οι αντοχές σας όμως μειώνονται και ήρθε η ώρα να δώσετε πιο ενεργό ρόλο στον μπαμπά της οικογένειας. Πώς θα το καταφέρετε;

Ο ρόλος του πατέρα

Είναι σημαντικό να γνωρίζουν και οι δύο γονείς ότι η πιο σωστή κατανομή των οικογενειακών υποχρεώσεων δεν θα αποφορτίσει μόνο τη μητέρα, αλλά θα έχει θετικά αποτελέσματα στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Οι σημερινές έρευνες δείχνουν ότι ο πατέρας διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην γενικότερη ανατροφή των παιδιών και προτρέπουν του πατέρες να αναλαμβάνουν περισσότερους ρόλους στην πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.

«Βάλτε τα κάτω»

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αφιερώστε χρόνο στο να κάνετε μία λίστα με τις εβδομαδιαίες υποχρεώσεις σας και εντοπίστε που και πότε νιώθετε ιδιαίτερα πιεσμένη. Μετά, επιλέξτε τα καθήκοντα που θα θέλατε να αναλάβει ο μπαμπάς της οικογένειας και συζητήστε μαζί του τις προτάσεις σας. Μέσω της συζήτησης μπορείτε να βγείτε σε μία κοινή και δίκαιη και για τους δύο σας απόφαση για το μοίρασμα των οικογενειακών υποχρεώσεων.

Ισχύς εν τη ενώσει!

Το «ισχύς εν τη ενώσει» έχει μεγάλη σημασία στην ανακατανομή των ρόλων σε μία οικογένεια. Πρέπει να είστε ενωμένοι και συντονισμένοι με τον σύντροφό σας σχετικά με τα νέα του καθήκοντα. Τα παιδιά σας, έχοντας συνηθίσει να παιρνούν περισσότερο χρόνο με την μαμά και όχι με τον μπαμπά, είναι πιθανόν να αντιδράσουν στην αρχή. Συμφωνήστε με τον σύντροφό σας ποια θα είναι τα νέα του καθήκοντα και παραμείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας.

Σύντομα εσείς και η οικογένειά σας θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους νέους σας ρόλους!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία