Πλύσιμο των πιάτων ή παιχνίδι με τα παιδιά

Πλύσιμο των πιάτων ή παιχνίδι με τα παιδιά;

Μετατρέψτε το πλύσιμο των πιάτων σε μια ευχάριστη και εκπαιδευτική ενασχόληση με τα παιδιά!


Θα ξετρελαθούν, ακόμη κι αν στην αρχή δεν τους φανεί πολύ ωραία ιδέα. Κι αυτό, γιατί σε όλα τα παιδιά αρέσει το νερό, όπως και το να συμμετέχουν σε «αγώνες». Βάλτε, λοιπόν, τον στόχο και ξεκινήστε μαζί τους. Πλύνετε εσείς τα βαριά σκεύη και αφήστε για όποιον πάρει τη σκυτάλη τα πιο ελαφριά και μικρά. Ανάλογα με την ηλικία των παιδιών επιλέξτε ποια θα πλύνουν τα γυάλινα και τα πλαστικά σκεύη. Το σύστημα «ρολόι» είναι το κατάλληλο για να περάσουν  όλοι από όλους τους ρόλους. Πλύσιμο, σκούπισμα, τακτοποίηση. Η ομαδικότητα, η οργάνωση, η προσοχή και η υπευθυνότητα που πρέπει να επιδείξουν αποτελούν ένα μάθημα ζωής. Όπως και η οικονομία, αφού για το πλύσιμο των πιάτων χρησιμοποιείτε Fairy που… συμφέρει γιατί κάθε σταγόνα διαρκεί πραγματικά πολύ!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω