Κάντε την πρωινή προετοιμασία για το σχολείο πιο εύκολη και γρήγορη

Κάντε την πρωινή προετοιμασία για το σχολείο πιο εύκολη και γρήγορη

Υπάρχει τρόπος να ξεκινάει η μέρα σας και η μέρα όλης της οικογένειας, όπως στις διαφημίσεις. Αρκεί να εξουδετερώσετε όλα εκείνα τα μικρά που σας γεμίζουν άγχος και βιασύνη κάθε πρωί!


Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, προσπαθήστε όσο γίνεται να εφαρμόσετε τις αλλαγές που θα επιλέξετε και να επιμείνετε σε αυτές.

Το μυστικό για να ξεκινάει η μέρα όλης της οικογένειας με καλή διάθεση είναι να ξυπνάει με καλή διάθεση... η μαμά! Να ξυπνάει δηλαδή με ενέργεια, χωρίς άγχος και πανικό. Και ο πιο σύντομος δρόμος για αυτό, είναι να έχει κοιμηθεί αρκετά και να έχει γίνει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας όλης της οικογένειας από το προηγούμενο βράδυ.

Ξεκινήστε από την εξής αρχή: η ώρα του ύπνου των παιδιών είναι αδιαπραγμάτευτη. Είναι ο μόνος τρόπος για να σηκωθούν εύκολα το πρωί, αλλά και για να εξασφαλίσετε χρόνο για σας και για την προετοιμασία της οικογένειας. Φροντίστε να είναι έτοιμα τα ρούχα και οι τσάντες όλων (και τα δικά σας, ειδικά αν εργάζεστε) – μια ματιά στην πρόβλεψη του αυριανού καιρού θα σας γλιτώσει από αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Αποφασίστε το πρωινό της οικογένειας και το κολατσιό για το σχολείο από το βράδυ και ετοιμάστε ό,τι μπορεί να ετοιμαστεί για να κερδίσετε χρόνο το πρωί. Σηκωθείτε πρώτοι και φροντίστε να είναι το πρωινό και το κολατσιό στο τραπέζι πριν ξυπνήσουν τα παιδιά. Προβλέψτε λίγο χρόνο για μικρές καθυστερήσεις, όπως μια μικρή αργοπορία στο ξύπνημα ή την τουαλέτα.

Και μην ξεχάσετε να επιλέξετε προϊόντα-συμμάχους στην πρωινή προετοιμασία, όπως η οδοντόκρεμα Crest, που, με τις νέες γεμάτες ενέργεια γεύσεις της σειράς Whitening Expressions, χαρίζει σε όλη την οικογένεια δροσερή αναπνοή και, στη μαμά, το πιο λαμπερό πρωινό χαμόγελο για καλημέρα!   

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω