Παιδικά Χωριά SOS

Παιδικά Χωριά SOS

Ένα λεπτό από το χρόνο μας είναι μία μέρα από τη ζωή τους. Ένα ζεστό χαμόγελο και μια τρυφερή αγκαλιά αποτελούν πράξεις αγάπης για την οικογένεια των παιδικών χωριών SOS και η αξία τους είναι ανεκτίμητη.


Τα Παιδικά Χωριά SOS είναι ειδικά αναγνωρισμένο Φιλανθρωπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1975 με σκοπό την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων που πλήττουν κυρίως τα παιδιά τα οποία για σοβαρούς λόγους στερούνται μόνιμα τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών.

Στα Παιδικά Χωριά SOS μπορούμε να προσφέρουμε μία ακόμα πράξη αγάπης. Ας αφιερώσουμε ένα λεπτό από το χρόνο μας για να ενισχύσουμε οικονομικά το έργο τους. Με τη δική μας αγάπη συνεχίζουν να δημιουργούν οικογένειες και να προσφέρουν κάθε λεπτό του χρόνου τους στα παιδιά. Τα έξοδα για τη διατροφή, την ένδυση, τη μόρφωση, τη φαρμακευτική περίθαλψη και την ανατροφή τους καλύπτονται αποκλειστικά και μόνο από τις μικρές και μεγάλες δωρεές που προσφέρει ο καθένας μας. Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος έχουν ανάγκη και την πιο μικρή δική μας βοήθεια.

Οικογενειακή ζωή: Η φιλοσοφία των Παιδικών Χωριών SOS Μέσα από τη μακροχρόνια προστασία που προσφέρουν στα παιδιά τα επαναφέρουν στο φυσικό κοινωνικό τους κύτταρο, την οικογένεια, σε αντίθεση με τα ιδρύματα ή ορφανοτροφεία, που δεν μπορούν να αποκαταστήσουν τη λειτουργία και το ρόλο της οικογένειας στην ομαλή πνευματική, ψυχική και σωματική εξέλιξη ενός παιδιού.

Ερμού 6, Αθήνα 105 63 τηλ.: 210-3313661-3 fax: 210-3226652 www.sos-villages.gre-mail: sosathens@sos-villages.gr

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω