Παιδιά, οι πολύτιμοι βοηθοί στην κουζίνα σας!

Παιδιά, οι πολύτιμοι βοηθοί στην κουζίνα σας!

Έχετε καλεσμένους στο σπίτι και πρέπει να τα οργανώσετε όλα σωστά. Αν δεν είχατε ταυτόχρονα τη φροντίδα των παιδιών, σίγουρα θα ετοιμάζατε το τέλειο δείπνο για τους καλεσμένους σας…


Μήπως όμως τελικά τα παιδιά δεν είναι «μπελάδες» αλλά πολύτιμοι βοηθοί στην προετοιμασία του δείπνου; Οργανωθείτε και επιστρατεύστε όλη την οικογένεια για να γίνει το επερχόμενο δείπνο πηγή χαράς. Βάλτε τα παιδιά στο παιχνίδι. Υπάρχουν πολλές δουλειές που και θα τα διασκεδάσουν και θα σας βοηθήσουν ουσιαστικά!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!
  • Δώστε τους να πλύνουν τα λαχανικά που θα χρησιμοποιήσετε, διδάσκοντάς τα έτσι και κάτι χρήσιμο για το μέλλον.
  • Ζητήστε τους να σας βοηθήσουν στο καθάρισμα της κουζίνας από το μαγείρεμα. Ενώ π.χ. εσείς πλένετε τα μπολ που χρησιμοποιήσατε με ένα απορρυπαντικού που διαλύει αμέσως τα λίπη χωρίς να πρέπει να τρίβετε με τις ώρες, σαν το Fairy Platinum, και έπειτα ζητήστε τους να τα σκουπίζουν.
  • Αφήστε τα να συνεισφέρουν στο στρώσιμο του τραπεζιού με αντικείμενα που δεν είναι επικίνδυνα (πετσέτες, ένα γλαστράκι, μαξιλαράκια στις καρέκλες).
  • Αναθέστε τους να τοποθετήσουν σωστά το σερβίτσιο. Αυτό είναι και μια καλή ευκαιρία να μάθουν που μπαίνει κάθε μέρος ενός σερβίτσιου (ποτήρι νερού, κρασιού κ.λ.π.)
  • Δώστε τους ρόλο στη διασκέδαση των καλεσμένων με τραγουδάκια και επιτραπέζια παιχνίδια και μυστικό στόχο να τους κρατήσουν μακριά από την κουζίνα σας. Τα παιδιά λατρεύουν τις "μυστικές" συνεννοήσεις με τους γονείς τους!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα