Οριγκάμι: Ένα φύλλο χαρτί αποκτά ζωή

Οριγκάμι: Ένα φύλλο χαρτί αποκτά ζωή!

Το καλοκαιράκι πλησιάζει, τα σχολεία κλείνουν και εσείς αναζητάτε τρόπους για να απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά σας στις διακοπές. Μυήστε τα στον μαγικό κόσμο του οριγκάμι!


Τι θα λέγατε να φτιάχνατε το δικό σας εργαστήριο οριγκάμι στο σπίτι; Πρόκειται για την ιδανική δραστηριότητα που θα τα απασχολήσει για αρκετή ώρα και θα τα βοηθήσει να αναπτύξουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο με ελάχιστα υλικά. Ακολουθήστε τις σχηματικές οδηγίες που ετοιμάσαμε για εσάς και φτιάξτε 4 απλά και εύκολα σχέδια οριγκάμι για παιδιά από 5 ετών και πάνω.

Μόνα ή με παρέα, αγόρια ή κορίτσια, όλα τα παιδιά θα λατρέψουν τη διασκεδαστική αυτή δραστηριότητα που θα τους διδάξει παράλληλα την αξία της υπομονής και της επιμονής στη λεπτομέρεια. Τι παραπάνω θα μπορούσε να ζητήσει κανείς;

Εκτυπώστε τα 4 σχηματικά διαγράμματα που ετοιμάσαμε για εσάς και δημιουργήστε μοναδικά σχέδια που θα ξετρελάνουν τους μικρούς σας μπόμπιρες: ένα ψαράκι, μια φάλαινα, ένα σκυλάκι και μια μικρή καρδούλα.

Αφού ολοκληρώσετε την κατασκευή, αφήστε τα παιδιά σας να δώσουν ζωή στα χάρτινα ζωάκια προσθέτοντας τις τελευταίες πινελιές: μάτια, μύτη, στόμα κ.λπ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε διάφορα αυτοκόλλητα. Τα παιδιά σας θα ενθουσιαστούν!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Σκεφθείτε πόσο υπέροχα θα νιώσετε όταν δείτε τους μικρούς σας καλλιτέχνες να επιδεικνύουν περήφανα σε όλους τις μοναδικές δημιουργίες τους.

Και σε αντίθεση με τις απλές ζωγραφιές, θα μπορούν να παίξουν με τις φιγούρες που έφτιαξαν και εσείς να εξασφαλίσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω