Οι πιο διάσημες αποκριάτικες στολές για τους μικρούς μας φίλους!

Οι πιο διάσημες αποκριάτικες στολές για τους μικρούς μας φίλους!

Αναρωτιέστε ποιες είναι οι πιο αγαπημένες στολές για τα παιδιά; Υπάρχει μία σίγουρη λύση: οι σούπερ ήρωες!


Ποιος δεν αγαπάει τους σούπερ ήρωες και δεν ταυτίζεται μαζί τους; Κάνουν τα πάντα να φαίνονται τόσο εύκολα που δεν μπορεί κανείς  να τους αντισταθεί. Είναι αυτοί που αποδίδουν τη δικαιοσύνη, που κάνουν τα αδύνατα  - δυνατά, που βρίσκονται πάντα εκεί που τους χρειάζονται την κατάλληλη στιγμή και έχουν –φυσικά- από ένα τουλάχιστον μεγάλο μυστικό όπλο-ικανότητα που τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Αυτά όλα κάνουν όχι μόνο τους μικρούς, αλλά και εμάς τους μεγάλους να θέλουμε να γίνουμε έστω και για λίγο αυτοί οι χαρακτήρες. Οι απόκριες είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει κάθε παιδί την «μεταμόρφωση» του και να αναδείξει τον σούπερ ήρωα που κρύβει μέσα του. Αυτόν που το εκφράζει και το κάνει να αισθάνεται ο πιο δυνατός στον κόσμο!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Δώστε στα παιδιά σας αυτή τη χαρά και επιλέξτε τις στολές των παιδικών τους ηρώων για τις μεταμφιέσεις τους. Μην εκπλαγείτε αν θέλουν να τις φορούν καθημερινά, όσο πιο πολύ γίνεται, και όχι μόνο στα μασκέ πάρτι! Αφήστε τα να το κάνουν. Θα εκφραστούν ελεύθερα, θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση και μόλις  τελειώσουν οι απόκριες θα νιώθουν χορτασμένοι από τη δόση του σούπερ ήρωα για φέτος.

Να θυμάστε ότι για να χαρακτηριστεί μια στολή πετυχημένη, δε χρειάζεται να είναι πανομοιότυπη με του ήρωα που θα επιλέξουν τα παιδιά. Αρκεί να καταλαβαίνει κανείς με την πρώτη ματιά σε ποιον αναφέρεται. Τα χρώματα του καθενός, το χαρακτηριστικό του όπλο και η μάσκα είναι αυτά που θα σας λύσουν τα χέρια. Αν το καλοσκεφτείτε, μπορεί να βρείτε ακόμη και μέσα στο σπίτι στοιχεία για να συνθέσετε μόνες σας τη στολή. Ένας μανδύας για παράδειγμα φτιάχνεται εύκολα από ένα δικό σας μαντήλι, τα πλαστικά γάντια της κουζίνας με τα έντονα χρώματα θυμίζουν τα γάντια των ηρώων και τα γυαλιά κολύμβησης μοιάζουν με μάσκα! Μην ξεχνάτε, οι απόκριες θέλουν φαντασία!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω