Μία ανθρώπινη ιστορία πίσω από κάθε αριθμό.

Μία ανθρώπινη ιστορία πίσω από κάθε αριθμό

Η παγκόσμια εκστρατεία των Pampers και της UNICEF «1 πακέτο = 1 σωτήριο εμβόλιο κατά του νεογνικού τέτανου» έχει δείξει σημαντικά αποτελέσματα.


Παρόλο που ο μητρικός και νεογνικός τέτανος (ΜΝΤ) έχει πάψει να αποτελεί απειλή στις προηγμένες χώρες εδώ και δεκαετίες, υπάρχουν ακόμα 130.000.000 μαμάδες και τα μωρά τους σε 38 αναπτυσσόμενες χώρες, που χρειάζονται τη βοήθειά μας για να αντιμετωπίσουν μια μοιραία ασθένεια, η οποία όμως προλαμβάνεται με ένα απλό εμβόλιο.

Η χώρα μας συμμετέχει για 5η συνεχόμενη χρονιά στην παγκόσμια εκστρατεία 1 πακέτο = 1 σωτήριο εμβόλιο κατά του νεογνικού τέτανου και η ανταπόκριση των Ελληνίδων μητέρων εξακολουθεί να είναι συγκινητική. Μέχρι σήμερα τα Pampers και η UNICEF, μέσω της κοινής τους εκστρατείας, έχουν προστατεύσει περισσότερες από 100.000.000 μαμάδες και τα μωρά τους, ενώ 17.000.000 εμβόλια αγοράστηκαν χάρη στη συγκλονιστική ανταπόκριση των Ελληνίδων.

Στην καρδιά της εκστρατείας αυτής βρίσκονται οι μαμάδες, αφού είναι εκείνες που με μια μικρή τους κίνηση μπορούν να κάνουν άμεσα τη διαφορά στη ζωή χιλιάδων μωρών. Επισκεφθείτε το www.pampers.gr και βρείτε την καμπάνια «Love Without Limits» για να στείλετε την αγάπη σας πιο μακριά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω