Μάθετε στα παιδιά σας τη σημασία της σωστής υγιεινής μέσα από το παιχνίδι!

Μάθετε στα παιδιά σας τη σημασία της σωστής υγιεινής μέσα από το παιχνίδι!

Μία καλή συνήθεια που θα ακολουθεί και τα παιδιά σας όλη τους τη ζωή είναι το καθημερινό μπάνιο. Εκπαιδεύστε τα μέσα από το παιχνίδι!


Το μπάνιο των παιδιών αποτελεί μέρος της καθημερινής τους ρουτίνας και συμβάλλει τόσο στη σωματική τους υγιεινή, όσο και στην ψυχολογική τους τόνωση. Η επαφή με το νερό τα ευχαριστεί. Μέσα εκεί ξεκουράζονται, χαλαρώνουν και το αντιμετωπίζουν σαν παιχνίδι. Άλλωστε, μόνο έτσι θα μπορέσουν να το αγαπήσουν και να το εντάξουν στην καθημερινότητα τους καθώς μεγαλώνουν.

Για να μεγιστοποιήσετε τη χαρά των παιδιών αυτές τις στιγμές και να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους, δοκιμάστε να προσθέσετε μέσα και γύρω από την μπανιέρα πλαστικά ζωάκια με βεντούζες που προσφέρουν την απαραίτητη ασφάλεια από ολισθήσεις και διατηρούν την προσοχή τους συγκεντρωμένη μέσα στο νερό. Ακόμη δοκιμάστε να τους δώσετε να παίξουν με κάποια από τα αγαπημένα τους παιχνίδια, όπως καραβάκια και πλαστικά ζωάκια που επιπλέουν.

Για εσάς, όμως, βασική αρχή είναι η καθαριότητα και υγιεινή του χώρου!

viakal1
Viakal Καθαριστικό Αλάτων
(2900)

Προστατεύει ενάντια στα άλατα για 3x περισσότερο διάστημα*

ανακαλύψτε τώρα

Για να είναι το μπάνιο σας πιο θελκτικό και ευχάριστο στα παιδιά, αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια, η καθαριότητα του μπαίνει πρώτη στη λίστα των ευθυνών σας.
Δε θέλετε να έχετε πουρί, άλατα και θαμπάδα στα πλακάκια και τα είδη υγιεινής. Είναι μία εικόνα αποκρουστική, που κρύβει επιπλέον κινδύνους με βακτήρια και μικρόβια. Χρησιμοποιήστε το Viakal κατά των αλάτων που είναι ιδανικό για τις επιφάνειες του μπάνιου αλλά και της κουζίνας που έρχονται σε επαφή με το νερό. Με συχνή χρήση, θα έχετε καθαρές και λαμπερές επιφάνειες χωρίς να τις φθείρετε για 3x περισσότερο χρόνο.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Καθαριότητα σπιτιού

Viakal

Viakal

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα