Μιανμάρ- O τέτανος είναι πια παρελθόν!

Μιανμάρ- O τέτανος είναι πια παρελθόν!

Παρ’ότι υπάρχει δρόμος ως την οριστική εξάλειψη της ασθένειας, χάρη στην κοινή προσπάθεια Pampers-UNICEF, το μέλλον διαγράφεται πιο φωτεινό.


Η μαία Than Than Khine έχει πολλή δουλειά.

Ξύπνησε από τα χαράματα για να ετοιμαστεί εγκαίρως, μια και έχει να εμβολιάσει πάνω από 300 γυναίκες σε ηλικία τεκνοποιίας στο χωριό Kyee Hnote Thee, που βρίσκεται στα σύνορα με το Μπαγκλαντές και προσεγγίζεται μόνο με σκάφος.

Ο εμβολιασμός γίνεται σε μία κατάλληλα διαμορφωμένη τάξη του σχολείου, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Εξάλειψης του Μητρικού και Νεογνικού Τέτανου (ΕΜΝΤ), που υποστηρίζεται από τη UNICEF. Εκτός από τη δυσκολία πρόσβασης, η μαία έπρεπε να κάμψει και τις αντιστάσεις των γυναικών, που αντιμετώπιζαν το εμβόλιο με δυσπιστία.

Για να ξεπεραστούν οι παραδόσεις και οι κοινωνικοί φραγμοί στην περιοχή, οι επικεφαλής 100 οικογενειών αλλά και οι Παραδοσιακοί Συνοδοί Τοκετού (ΠΣΤ) έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση στο σημείο εμβολιασμού των γυναικών. Η κοινή προσπάθεια ευοδώθηκε και η Μιανμάρ βγήκε από τη λίστα των χωρών όπου ο ΜΝΤ αποτελεί απειλή κατά της ζωής.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, η Μιανμάρ πήρε το πιστοποιητικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που βεβαιώνει ότι ο ΜΝΤ δεν αποτελεί πλέον απειλή για τις μητέρες και τα νεογέννητα της χώρας.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω