Η πιο καλή νονά του κόσμου... είναι η δική μου!

Η πιο καλή νονά του κόσμου... είναι η δική μου!

Είστε νονά και πλησιάζουν οι μέρες του Πάσχα; Μην αγχώνεστε! Το μόνο που χρειάζεστε είναι κατάλληλη προετοιμασία. Ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε τις μέρες αυτές ξεχωριστές για εσάς και το βαφτιστήρι σας.


Όταν δέχεσαι την πρόταση να βαφτίσεις ένα παιδάκι, αμέσως αναλαμβάνεις μια μεγάλη ευθύνη απέναντι σε αυτό και δημιουργείται αυτόματα ένα ξεχωριστό δέσιμο μεταξύ σας. Τα καθήκοντά σας δεν περιορίζονται μόνο πριν και μετά την βάπτιση αλλά και σε όλο το φάσμα της ζωής του παιδιού. Οι γιορτές, και ειδικότερα το Πάσχα, σας υπενθυμίζουν όσα είθισται να εκπληρώσετε για να μένει το βαφτιστήρι σας ικανοποιημένο και η σχέση σας πιο δυνατή.

Τα δώρα της νονάς στο βαφτιστήρι

Η λαμπάδα είναι το νούμερο ένα στη λίστα των προσδοκιών του. Η Ανάσταση είναι μια πρωτόγνωρη στιγμή για το παιδί και μια όμορφη, ξεχωριστή λαμπάδα, σίγουρα θα το κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Αν μάλιστα συνοδεύεται και από ένα δώρο, το παιδάκι σας θα μείνει κατενθουσιασμένο μαζί σας και θα το θυμάται για μια ζωή!

Πέρα όμως από τη λαμπάδα, η νονά προσφέρει, συνήθως, και άλλες εκπλήξεις όπως παπουτσάκια, τσουρέκι, κουλουράκια, σοκολατένιο αυγό. Καλό θα ήταν να ρωτήσετε τους γονείς για τις προτιμήσεις του παιδιού, όπως τον ήρωα που του αρέσει ή το παιχνίδι που λαχταρά εκείνη την περίοδο, ή ακόμη και το νούμερο του παπουτσιού του, για να μην χαλάσετε την έκπληξη του δώρου, ρωτώντας το ίδιο.

Τα όμορφα δώρα δεν χρειάζεται να είναι και ακριβά. Με λίγα χρήματα μπορείτε να κάνετε έξυπνες αγορές, ή ακόμη να φτιάξετε χειροποίητες κατασκευές με φαντασία που θα αφήσουν το βαφτιστήρι σας σίγουρα ευχαριστημένο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 Προσφέρετε τα δώρα σας την κατάλληλη στιγμή

Μην αφήσετε την αγορά των δώρων σας για την τελευταία στιγμή. Αφιερώστε μια ολόκληρη μέρα στην αναζήτηση των δώρων που θα κάνουν το μικρό σας βαφτιστήρι χαρούμενο. Σύμφωνα με την Παράδοση της Λαμπρής, η Μεγάλη Πέμπτη είναι η καταλληλότερη μέρα για να δώσετε τα δώρα σας. Μπορείτε, λοιπόν, να συνδυάσετε τη μέρα αυτή, περνώντας τον ελεύθερο χρόνο σας μαζί του. Κάντε βόλτες ή συζητήστε για τα ενδιαφέροντά του, παίξτε και γενικότερα αφιερώστε του χρόνο. Κάντε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα κάνουν τη σχέση σας ξεχωριστή.

Μετά από αυτή τη μέρα, να είστε σίγουρες ότι το βαφτιστήρι σας θα σας θεωρεί την καλύτερη νονά του κόσμου ενώ εσείς, οι ίδιες θα νιώσετε αντάξια του ρόλου σας ως πνευματική μητέρα!

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω