Η χαρά του να δίνεις, δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα

Η χαρά του να δίνεις, δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα

Όταν οι μεγάλες χαρές είναι δυσεύρετες, οι μικρές χαρές γίνονται ακόμα πιο πολύτιμες! Γι’ αυτούς που τις δέχονται, αλλά και γι’ αυτούς που τις προσφέρουν!


Αυτή την πολυτέλεια της προσφοράς σας εξασφαλίζουν γι’ άλλη μια φορά τα αγαπημένα Pampers, όχι μόνο στο δικό σας μωρό που παραμένει στεγνό και χαρούμενο αλλά και σε εκατομμύρια ακόμα μωρά, γεννημένα σε χώρες μακρινές που υποφέρουν.

Με κάθε πακέτο Pampers, καθώς και των υπόλοιπων αγαπημένων σας προιόντων Lenor, AVA, Viakal, Fairy, Swiffer, Essex και Ariel συμμετέχετε στην αγορά 1 εμβολίου* κατά του νεογνικού τέτανου στα πλαίσια της εκστρατείας που προσφέρει το πρόγραμμα της Unicef που έχει ως στόχο την εξάλειψή του στα μακρινά σημεία του πλανήτη τα οποία ακόμα απειλεί.

Ο νεογνικός τέτανος, αν και το εμβόλιό του υφίσταται εδώ και 70 χρόνια, παραμένει η μοναδική μη μεταδοτική μολυσματική ασθένεια που σήμερα απειλεί τη ζωή περίπου 100 εκατομμυρίων ανθρώπων. Φέτος, όμως, μία γυναίκα θα σωθεί από αυτόν μέσω της Unicef χάρη στα Pampers και σ’ εσάς! Και ακολουθώντας το παράδειγμά σας εκατομμύρια ακόμα γυναίκες θα πάρουν στα χέρια τους τη σωτηρία!

Όταν η ελπίδα αποκτά ανθρώπινο πρόσωπο, τότε όλα φαντάζουν δυνατά! Αυτό είναι το πιστεύω των Pampers που δεν παύουν να υποστηρίζουν κάθε καλό σκοπό και λένε με ευγνωμοσύνη ευχαριστώ για τη βοήθειά σας να σωθούν 100 εκατομμύρια γυναίκες και τα μωρά τους από νεογνικό τέτανο!

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Επιλεγμένα Δείγματα
Αποεπιλέξτε το δείγμα
Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα

*Με την αγορά κάθε συσκευασίας Pampers με το σήμα της UNICEF, βοηθάτε τα Pampers και τη UNICEF να παρέχουν ένα αντιτετανικό εμβόλιο σε μια γυναίκα σε ηλικία αναπαραγωγής του αναπτυσσόμενου κόσμου. Δύο μόνο αντιτετανικοί εμβολιασμοί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, για παράδειγμα, προστατεύουν τη μητέρα και το κυοφορούμενο παιδί από τον τέτανο κατά τη γέννηση και για τους επομένους 2 μήνες. Με την αγορά κάθε συσκευασίας Pampers με το σήμα της UNICEF, η εταιρία Procter & Gamble θα δωρίζει στη UNICEF €0,053 για τον αγώνα της κατά του τετάνου. Αυτό είναι το ποσό που αντιστοιχεί π.χ. στην αγορά ενός αντιτετανικού εμβολίου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες http://www.pampers.gr & http://www.unicef.gr

Η UNICEF δεν συνιστά συγκεκριμένα προϊόντα ή μάρκες.

Τα Pampers στηρίζουν τη UNICEF.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Απορρυπαντικό ρούχων

Ariel Pods 3σε1

Ariel

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή