Γυμναστική για γερά μωρά

Γυμναστική για γερά μωρά

Ποιος είπε ότι το γυμναστήριο είναι προνόμιο των ενηλίκων;


Όλα τα παιδιά έχουν κάτι να κερδίσουν πηγαίνοντας στο γυμναστήριο. Η γυμναστική ενισχύει τους μυς, οξύνει τις αισθήσεις και λειτουργεί υποστηρικτικά όταν ένα παιδί αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες και άλλα εμπόδια στο σχολείο.

Η βελτίωση είναι πολυεπίπεδη καθώς τα παιδιά αποκτούν καλύτερη αντίληψη των αισθήσεών τους, ενώ παράλληλα το μυϊκό τους σύστημα δυναμώνει.

Δείτε τι μπορεί να κάνει το μωρό σας εάν παρακολουθήσει ένα τμήμα πέντε εβδομάδων:

Εβδομάδα 1

Την πρώτη εβδομάδα, στόχος είναι η χαλάρωση. Αφού χαλαρώσουν, τα παιδιά μπορούν να κοινωνικοποιηθούν και να μάθουν.

Εβδομάδα 2

Οι μητέρες κάνουν μασάζ στα παιδιά με γρήγορες κινήσεις. Έτσι, ενεργοποιούνται οι αισθήσεις τους, οι οποίες είναι απαραίτητος παράγοντας στη διαδικασία της μάθησης.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Εβδομάδα 3

Αυτή η εβδομάδα επικεντρώνεται στις αισθήσεις της γεύσης και της όσφρησης. Οι μητέρες μαθαίνουν ότι είναι απολύτως φυσιολογικό τα παιδιά να βάζουν τα πάντα στο στόμα, αφού έτσι ανακαλύπτουν τον κόσμο.

Εβδομάδα 4

Η τέταρτη εβδομάδα αφορά την ισορροπία. Μια από τις ασκήσεις που εκτελούν οι μητέρες είναι το μασάζ στα αυτιά των παιδιών με ανοδικές κινήσεις.

Εβδομάδα 5

Η τελευταία εβδομάδα εστιάζεται στην άσκηση των μυών. Σε μια από τις τεχνικές, οι μητέρες κυλούν το παιδί προς τα αριστερά και προς τα δεξιά καθώς αυτή η διαδικασία διεγείρει τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω