Γιορτάστε τις μικρές καθημερινές σας νίκες!

Γιορτάστε τις μικρές καθημερινές σας νίκες!

Εκτός από τις παραδοσιακά γιορτινές μέρες, όπως τα Χριστούγεννα ή τα γενέθλια, το να γιορτάζετε μικρές καθημερινές νίκες και επιτεύγματα μέσα στην οικογένειά σας είναι ένας μοναδικός τρόπος για να γίνει το σπίτι σας πιο χαρούμενο.


Εδώ θα βρείτε μερικές περιστάσεις που αξίζει να γιορτάζετε, καθώς και ιδέες για διασκεδαστικές στιγμές στο σπίτι.

 Δημιουργήστε τις δικές σας οικογενειακές γιορτές

Θυμηθείτε τις μικρές καθημερινές νίκες που θα θέλατε να γιορτάσετε μαζί με την οικογένεια σας. Αυτές θα μπορούσαν να είναι:

 

  • Ένας καλός έλεγχος στο σχολείο
  • Μια στιγμή-ορόσημο, όπως η εκμάθηση της αλφαβήτου ή ποδηλάτου
  • Μια εργασία στο σχολείο
  • Ένα κομπλιμέντο από τον/την δάσκαλο/α
  • Μια νίκη σε αγώνα ή ένας επερχόμενος αγώνας
  • Ένα τακτοποιημένο δωμάτιο ή χώρος παιχνιδιού
  • Μια προαγωγή στη δουλειά ή μια καλή κριτική
  • …ή γιατί όχι τα γενέθλια του κατοικίδιου ζώου!

Ζητήστε από τα μέλη της οικογένειάς σας να προτείνουν ιδέες, ούτως ώστε να αισθανθούν ενεργά μέλη του έργου.

Κάντε ένα πρόχειρο προγραμματισμό για τις γιορτές

Ευκαιρίες για γιορτή μπορεί να προκύψουν πολλές ημέρες στη σειρά και μετά τίποτα για κάποιο καιρό. Φτιάξτε ένα πρόχειρο πρόγραμμα στο μυαλό σας για το πόσο συχνά θα θέλατε να έχετε γιορτές και απλώς θυμηθείτε ότι εάν περάσει πολύς καιρός χωρίς κάποια γιορτή θα πρέπει να δημιουργήσετε μια.

Τρόποι για να γιορτάσετε

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά, για να κάνετε κάποιον να νιώσει ξεχωριστός και για να μεταδώσετε την καλή διάθεση και σε όλους τους υπόλοιπους.

Μαγειρέψτε το αγαπημένο του/της φαγητό.

Αφήστε τον/την να επιλέξει το μενού (το οποίο φυσικά θα παρασκευαστεί με υλικά που έχετε στο ψυγείο και τα ντουλάπια σας).

Ζητήστε από όλους στο τραπέζι να κάνουν ένα κομπλιμέντο ή να πουν μια καλή κουβέντα στο τιμώμενο μέλος της οικογένειας: «αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε εσένα είναι...», «αυτό που μου αρέσει περισσότερο να κάνω με εσένα είναι...»

Διακοσμήστε την τραπεζαρία με πλαστικά πιάτα και χαρτοπετσέτες, ειδικά για πάρτι. Τέτοια αναλώσιμα θα βρείτε στα σουπερμάρκετ σε πολύ λογικές τιμές. Προμηθευτείτε τα!

Αγοράστε αξεσουάρ για πάρτι, όπως αστεία καπέλα ή γιρλάντες.

Φτιάξτε και εκτυπώστε μια «βεβαίωση» την οποία θα κατεβάσετε από το ίντερνετ, η οποία θα λέει για παράδειγμα «Δια της παρούσης βεβαιώνω ότι ... μπορεί πλέον να οδηγεί ποδήλατο, χωρίς καμία βοήθεια». Προσθέστε την τοποθεσία, την ημερομηνία, την υπογραφή και ένα πλαίσιο, για να γίνει πιο ρεαλιστικό. Μπορείτε να δώσετε τη «βεβαίωση» κατά τη διάρκεια του δείπνου και αργότερα να την εκθέσετε στο παιδικό δωμάτιο ή στο σαλόνι σας.

Χαλαρώστε όλοι μαζί με μια ταινία ή ένα παιχνίδι, για να συνεχίσετε τη γιορτή μετά το δείπνο

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω