Φτιάξτε μόνη σας μια πρωτότυπη Αποκριάτικη στολή, για το παιδί σας

Φτιάξτε μόνη σας μια πρωτότυπη Αποκριάτικη στολή, για το παιδί σας

Ακόμα και αν δεν έχετε ιδέα τι θα πει υψηλή ραπτική, βάλτε τη φαντασία σας να δημιουργήσει μια ωραία αποκριάτικη στολή για το πάρτι μασκέ του μικρού σας.


Μπορείτε να αντλήσετε τα θέματά σας από τα παραμύθια, το χώρο της σοουμπίζ ή από όπου αλλού θέλετε. Άλλωστε αυτό που έχει σημασία είναι να φτιάξετε μια στολή εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Ακολουθήστε πιστά τις παρακάτω συμβουλές και κερδίστε το θαυμασμό του στο πρόσωπό σας μαζί με το πιο ευτυχισμένο χαμόγελό του.

ΠΟΠ ΚΟΡΝ

Υλικά

Ένα χαρτόκουτο, μία κόλλα στικ, 2 κόλλες γλασέ (λευκή και κόκκινη), δύο μεγάλα πακέτα ποπ κορν και ένα χάρτινο ή υφασμάτινο καπέλο.

Εκτέλεση

Ανοίγετε δύο τρύπες στα πλάγια μιας ανοιχτής κούτας υπολογίζοντας να περνάνε από μέσα άνετα τα χέρια του παιδιού. Το υπόλοιπο το ντύνετε με τη λευκή κόλλα. Στη συνέχεια κόβετε την κόκκινη κόλλα σε φαρδιές λωρίδες τις οποίες κολλάτε κάθετα πάνω στην κούτα από τη μία άκρη στην άλλη.

Με ένα χοντρό μαρκαδόρο γράφετε πάνω τη λέξη POP CORN. Κλείνετε το χαρτόκουτο καλά στο πάνω μέρος του και ανοίγετε στη μέση μια μεγάλη τρύπα για να περνάει το κεφάλι του άνετα.

Σε όλη την επιφάνεια του πάνω μέρους κολλάτε μεγάλη ποσότητα από το αληθινό ποπ κορν για να φαίνεται πλούσιο. Το κάτω μέρος της κούτας μένει ανοιχτό για να μπορεί το παιδί να περπατάει άνετα.

Τέλος κολλάτε αρκετό ποπ κορν και στο καπέλο και η στολή είναι έτοιμη.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω