Εύκολες ιδέες διακόσμησης τούρτας για τα παιδιά σας!

Εύκολες ιδέες διακόσμησης τούρτας για τα παιδιά σας!

Η διακόσμηση της τούρτας δε χρειάζεται να είναι επαγγελματική για να δείχνει υπέροχη.


Μια απλή διακόσμηση μπορεί να είναι το ίδιο όμορφη και ακόμη μεγαλύτερης σημασίας, όταν φτιάχνετε μαζί με τα παιδιά σας την τούρτα. Δοκιμάστε αυτές τις ιδέες, για να γλυκάνετε την επόμενη γιορτή σας.

Προμηθευτείτε τα υλικά για τη διακόσμηση

Αγοράστε εκ των προτέρων από ένα ειδικό μαγαζί μερικά από τα ακόλουθα:

  • Χρώματα για φαγητά σε διάφορες διασκεδαστικές αποχρώσεις
  • Υλικά για διακόσμηση που τρώγονται, όπως γκλίτερ ή λουλούδια
  • Γλυκά

Πρωτότυπα κεριά

Μπορείτε να αγοράσετε λίγο μεγαλύτερη ποσότητα από τα προϊόντα αυτά, καθώς είναι πάντα χρήσιμα. Τα περισσότερα μάλιστα από αυτά έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Αναζητήστε για άλλες αυθεντικές γαρνιτούρες

Για μεγαλύτερη ποικιλία, αναζητήστε στο τοπικό σας κατάστημα σημαιούλες, αυτοκινητάκια ή γιρλάντες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις αγαπημένες πλαστικές φιγούρες των παιδιών σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι αρκετά μεγάλες ώστε να μην τις καταπιούν.

Φτιάξτε τα ρούχα μαγειρικής των παιδιών σας

Δώστε σε κάθε παιδί μια ποδιά – ή φτιάξτε μια δένοντας ένα καθαρό ρούχο γύρω από το λαιμό και τη μέση του. Θα νιώσουν πολύ περήφανα ντυμένα σαν μεγάλοι μάγειροι και εσείς θα νιώσετε ανακούφιση όταν έρθει η ώρα να βάλετε πλυντήριο ρούχων.

Παίξτε με τα χρώματα

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Τα χρώματα έχουν έντονο αντίκτυπο στα παιδιά. Δείτε εδώ πώς να τα χρησιμοποιήσετε στις τούρτες σας:

Ανακατέψτε διαφορετικά χρώματα σε διάφορες στρώσεις σε τούρτες δύο ή τριών επιπέδων.

Πολύχρωμα κεκάκια σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Δημιουργήστε μια όμορφη βάση γλασαρίσματος στην οποία θα βάλετε διάφορες διακοσμητικές γαρνιτούρες.

Θυμηθείτε να αφήσετε τα παιδιά σας να διαλέξουν την παλέτα των χρωμάτων, καθώς ενθουσιάζονται να παίρνουν μέρος στις αποφάσεις.

 Αφήστε τους νεαρούς καλλιτέχνες να εκφραστούν

Το πιο σημαντικό είναι να αφήσετε τα παιδιά σας να κάνουν κάτι, αναθέτοντάς τους συγκεκριμένα καθήκοντα κατά τη διάρκεια της ζαχαροπλαστικής. Επί τη ευκαιρία, μάθετε τα παιδιά σας, ενώ μαγειρεύουν, να βάζουν στην άκρη τα μαγειρικά σκεύη και να τα καθαρίζουν.

Όταν έρθει η στιγμή της γαρνιτούρας, δώστε τους ένα συγκεκριμένο σημείο της τούρτας για να διακοσμήσουν. Φτιάξτε ένα μπουφέ με διακοσμητικά υλικά μπροστά τους και αφήστε τα να διαλέξουν ελεύθερα.

Τα μικρά κεκάκια είναι ιδανικά, όταν υπάρχουν πολλά παιδιά, καθώς καθένα από αυτά μπορεί να φτιάξει το δικό του έργο τέχνης. Χωρίστε τα κεκάκια μεταξύ των παιδιών, ούτως ώστε κάθε κεκάκι να αποτελεί ένα νέο καμβά για μοναδικές δημιουργίες.

 Παιδιά και καθάρισμα

Όπως και η διακόσμηση των γλυκών, έτσι και το καθάρισμα είναι περισσότερο διασκεδαστικό, όταν συμμετέχουν όλοι. Ενώ πλένετε, ένα παιδί μπορεί να αναλάβει το στέγνωμα και ένα άλλο την τοποθέτηση των καθαρών στη θέση τους. Και για τη δική σας ευκολία δοκιμάστε το Fairy Platinum για πλύσιμο στο χέρι που έχει τη δύναμη του ολονύκτιου μουλιάσματος σε μόλις 10 λεπτά και διατηρεί τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πολύ καλή ιδέα είναι για επικάλυψη να χρησιμοποιήσουμε ζαχαρόπαστα, να αγοράσουμε μαρκαδόρους ζαχαροπλαστικής και να αφήσουμε τους μικρούς "Πικάσο" να δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης!!! Αξέχαστη εμπειριά!!!

  • Αναφορά

Απορρυπαντικό πιάτων

Fairy

Fairy

€2,00

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα