Έχει σημασία να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας!

Έχει σημασία να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας!

Αλήθεια, έχετε σκεφτεί ποτέ από που κατάγεστε; Ξεχάστε τα site εύρεσης της καταγωγής σας και βρείτε άλλους τρόπους να μάθετε για τις «ρίζες» σας, που σίγουρα θα σας φέρουν πιο κοντά με την οικογένεια.


Ο εορτασμός των γενεθλίων όχι μόνο είναι διασκεδαστικός, αλλά είναι και ένας φανταστικός τρόπος να βρείτε τον εαυτό σας, να έρθετε σε επαφή με τους άλλους και να ψάξετε τις οικογενειακές σας ρίζες.

 1. Επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας και χτίστε την αυτοπεποίθησή σας

Όταν οι οικογένειες γιορτάζουν τα γενέθλια όλες μαζί αφήνουν, επίσης, το σημάδι τους στο πέρασμα του χρόνου με έναν εποικοδομητικό τρόπο. Ο εορτασμός των γενεθλίων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να τιμήσει, να αναγνωρίσει και να επιβεβαιώσει κανείς την ύπαρξή του. Για τους γονείς τα γενέθλια είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να δείξουν στα παιδιά πόσο τα υπολογίζουν, τα εκτιμούν και τα αγαπούν. Αυτές οι ετήσιες ιεροτελεστίες βοηθούν στο χτίσιμο της αυτοπεποίθησης, της αυτοεκτίμησης και της αίσθησης ταυτότητας καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν και εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου.

2. Δώστε στην οικογένεια μια αίσθηση επαφής μεταξύ των μελών της

Τα γενέθλια είναι αφορμή για συγκεντρώσεις με την οικογένεια και τους φίλους ώστε να δείξετε το δέσιμο και την επαφή που έχετε και πόσο αγαπιέστε και νοιάζεστε ο ένας για τον άλλο. Για τα παιδιά η αίσθηση ότι ανήκουν στην οικογένεια και στον ευρύτερο κύκλο είναι καίριας σημασίας. Τα σχέδια για ξεχωριστές μέρες δίνουν στις οικογένειες μια αίσθηση επαφής μεταξύ των μελών της και μια ευκαιρία να ανανεώσουν σημαντικούς δεσμούς με τον κύκλο των φίλων τους. Το παιχνίδι  είναι ενας σημαντικός τρόπος για να χτίσουν τα παιδιά φιλίες και αναμνήσεις που θα απολαμβάνουν για μια ζωή.

3. Ενδυναμώσετε τους οικογενειακούς δεσμούς

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 Με τόση κινητικότητα στις μέρες μας τα γενέθλια βοηθούν να έρθουν κοντά οικογένειες που ζουν μακριά ο ένας από τον άλλο. Τα γενέθλια είναι η τέλεια ευκαιρία να ενωθεί η οικογένεια, να δεθεί κανείς με τους συγγενείς και να μοιραστεί ιστορίες. Τώρα είναι η ώρα να ενδυναμώσετε τους οικογενειακούς δεσμούς προσκαλώντας τους παππούδες, τα ξαδέρφια, τις θείες και τους θείους στις γιορτές και προτρέποντάς τους να μοιραστούν τις αναμνήσεις και τις ιστορίες τους για να τις απολαύσουν όλοι. Τα συχνά τηλεφωνήματα βοηθούν και αυτά με τη σειρά τους να επανασυνδεθείτε και να κρατήσετε επαφή. Κάθε οικογένεια είναι μοναδική και αυτές οι εμπειρίες βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν μια αίσθηση της ταυτότητάς και της προέλευσής τους.

4. Ανακαλύψτε την ιστορία και τις ρίζες σας

Όταν γιορτάζουμε όλοι μαζί μαθαίνουμε για την οικογένεια. Οι κοινοί εορτασμοί ενισχύουν την επικοινωνία και δίνουν ευκαιρίες στους νεότερους να αναρωτηθούν για την ιστορία της οικογένειάς τους και να ρωτήσουν για την κληρονομιά και τις παραδόσεις τους. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα κοινό γεμάτο ενδιαφέρον για να ανοιχτούν οι γιαγιάδες, οι θείες και οι θείοι για θέματα που είναι σημαντικά γι’ αυτούς.

5. Βρείτε χρόνο για να γιορτάσετε.

Ο εορτασμός των γενεθλίων είναι η τέλεια ευκαιρία για να απολαύσετε την οικογένεια και τους φίλους σας, να φάτε καλά, να ανταλλάξετε φιλιά και αγκαλιές, να χορέψετε, να πιείτε και να χαρείτε!

Σε τελική ανάλυση, αυτό δεν είναι το νόημα της ζωής;

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Διαφωνώ 100%... Ψέμα !!! Γιατί δεν το ψάχνετε ?!? Γιατί !?! ����

  • Αναφορά

έτσι είναι όπως τα λέτε ωραίο άρθρο για τα γενέθλια!!!

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω