Επιστροφή στα θρανία: 2 ιδέες για καλύτερη οργάνωση

Επιστροφή στα θρανία: 2 ιδέες για καλύτερη οργάνωση

Η οργάνωση είναι το κλειδί για την επιτυχία του παιδιού σας στο σχολείο. To epithimies.gr σας δίνει δυο εξαιρετικές συμβουλές οργάνωσης ώστε να προετοιμαστείτε για τη νέα σχολική χρονιά.


Φτιάξτε έναν πίνακα ανακοινώσεων και προμηθευτείτε πολλά διαφορετικά αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων και μολύβια για να σημειώνετε αυτά που πρέπει να κάνει το παιδί στο σπίτι και όσα δεν πρέπει να ξεχάσετε.

Κρεμάστε τον πάνω από το γραφείο του παιδιού σας για να βλέπει τα σημειώματα που του αφήνετε.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Χρησιμοποιήστε κολλητική ταινία για να κολλήσετε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα πάνω σε τετράδια, βιβλία και ντοσιέ. Μπορείτε ακόμη να κολλήσετε δίπλα σε κάθε μάθημα μια λίστα με τις εργασίες που πρέπει να κάνει το παιδί ή με αυτά που πρέπει να διαβάσει.

Κάντε κλικ εδώ για να εκτυπώσετε το σετ για την επιστροφή στα θρανία που έχει ετοιμάσει για σας το epithimies.gr

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω