Διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για τις διακοπές

Διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για τις διακοπές!

Αυτό το καλοκαίρι, το epithimies.gr γίνεται ο καλύτερός σας σύμμαχος στην προσπάθειά σας να απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά σας στις διακοπές.


Τώρα, μπορείτε να είστε σίγουρες ότι δεν πρόκειται ποτέ να ξεμείνετε από δημιουργικές ιδέες απασχόλησης των παιδιών στις διακοπές σας! Ιδού, λοιπόν, ένα επιτραπέζιο παιχνίδι που υπόσχεται ατέλειωτες ώρες διασκέδασης για όλη την οικογένεια.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ζάρι και μερικά πιόνια. Τι θα λέγατε να χρησιμοποιήσετε καραμέλες και να αφήσετε τον νικητή να τις κερδίσει όλες στο τέλος; Ακολουθήστε τα βέλη και τις σκάλες: ο πρώτος που θα φθάσει στο τέρμα κερδίζει!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 Για δημιουργική διασκέδαση στις διακοπές με ένα πρωτότυπο επιτραπέζιο παιχνίδι, πατήστε εδώ

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω