Διασκεδαστική χειροτεχνία για να μπουν τα παιδιά σε σχολικό κλίμα

Διασκεδαστική χειροτεχνία για να μπουν τα παιδιά σε σχολικό κλίμα!

Φτιάξτε πρωτότυπα παπούτσια για τα παιδιά σας για τη νέα χρονιά!


Η επιστροφή στο σχολείο δεν είναι πάντα εύκολη για τα παιδιά, όμως μπορείτε να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα με τον εξής απλό τρόπο: φτιάξτε πρωτότυπα παπούτσια για τα παιδιά σας για τη νέα χρονιά! Τα περισσότερα παπούτσια μπορούν να τροποποιηθούν, με εξαίρεση τα δερμάτινα που είναι κάπως πιο πολύπλοκα. Αυτή είναι μια εύκολη ιδέα για να φτιάξετε μόνες σας ξεχωριστά δερμάτινα παπούτσια για αγόρια και κορίτσια!

Η βασική ιδέα είναι να δημιουργήσουμε σχήματα τα οποία θα κολλήσουμε επάνω στα παπούτσια. Δώστε ζωή στα παλιά αθλητικά παπούτσια (τα οποία έχετε προηγουμένως καθαρίσει) ή αγοράστε ένα καινούργιο ζευγάρι.  Δεν χρειάζονται πολλά υλικά και εργαλεία:

 

  • Χρωματιστά φύλλα από αφρώδες υλικό (πάχους 2cm). Πρόκειται για ένα μαλακό αλλά ανθεκτικό υλικό με κέρινη συνήθως επίστρωση που το κάνει και αδιάβροχο. Επιλέξτε φανταχτερά χρώματα για τα κορίτσια!
  • Μαρκαδόρος για να σχεδιάσετε τα σχήματα
  • Αυτοκόλλητη ταινία Velcro

Για να δώσετε την προσωπική σας σφραγίδα:

  • Χρωματιστά κορδόνια
  • Ανεξίτηλοι μαρκαδόροι

Αφού σχεδιάσετε τα σχήματα, κόψτε τα με το ψαλίδι. Τα κορίτσια μάλλον θα προτιμήσουν τα φτερά ενώ τα αγόρια θα διαλέξουν κάτι διαφορετικό, όπως για παράδειγμα φλόγες.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Για να τοποθετήσετε τα φτερά επάνω στα παπούτσια κολλήστε το ένα κομμάτι της ταινίας Velcro στο φτερό και το άλλο στο παπούτσι. Κολλήστε το ένα φτερό στη δεξιά πλευρά στο δεξί παπούτσι και το άλλο στην αριστερή πλευρά στο αριστερό παπούτσι. Η ταινία Velcro σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά σχήματα και να τα αλλάζετε όποτε θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να αλλάζει το παιδί σας συνεχώς παπούτσια! Αφαιρείται εύκολα από τα παπούτσια και δεν τα καταστρέφει.

Ολοκληρώστε τη μεταμόρφωση των παπουτσιών με ένα ζευγάρι χρωματιστά κορδόνια. Για ένα ακόμη πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε διαφορετικό χρώμα σε κάθε παπούτσι! Έτσι μπορείτε να βοηθήσετε τα μικρότερα παιδιά να ξεχωρίζουν το δεξί από το αριστερό.

Προσθέστε λίγο ακόμη χρώμα με ανεξίτηλους μαρκαδόρους. Τα παιδιά θα το λατρέψουν! Φροντίστε, όμως, να τα επιβλέπετε ενώ ζωγραφίζουν για να αποφύγετε τις «ανεξίτηλες» αλλαγές!

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και τα παιδιά θα ανυπομονούν να δείξουν στο σχολείο τα μαγικά τους παπούτσια. Να μια έξυπνη και απλή ιδέα για να κάνετε την επιστροφή τους στο σχολείο ευκολότερη...

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω