Δεσμοί στοργής

Δεσμοί στοργής

Αλήθεια πώς πρέπει να είναι η σχέση μητέρας-παιδιού στις μέρες μας; Πότε επιτέλους θα σταματήσουν να διαφωνούμε με τα παιδιά μας; Και ποια είναι η μαγική λέξη για να «παύσουμε πυρ»;


Η σχέση μητέρας-παιδιού είναι από τους μακροβιότερους κοινωνικούς δεσμούς που έχει αναπτύξει ποτέ το ανθρώπινο είδος και παρά τις αναμφίβολα θετικές πλευρές της σχεδόν πάντα κρύβει εντάσεις, διαφωνίες και πολλές φορές ακραίες συμπεριφορές και από τα δύο μέρη.

Και η κόντρα αυτή όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά συνεχίζεται όσο το παιδί μεγαλώνει και μαζί με αυτό και εμείς. Δεν είναι ανάγκη, λοιπόν, να μας το επιβεβαιώσουν οι ειδικοί· οι διαφορές πιθανόν να εξακολουθήσουν να υφίστανται ακόμα και όταν το παιδί μας ενηλικιωθεί.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Η κύρια αιτία όλων αυτών των εκρήξεων κατά βάθος, άσχετα με την ηλικία των παιδιών, είναι μία και μοναδική: τα παιδιά μας θυμώνουν -και πολλές φορές εξαγριώνονται- επειδή νομίζουν ότι ως μητέρες μπορούμε να τους επιβάλλουμε το πώς θα ζήσουν τη ζωή τους - όποιον έφηβο ή μεγαλύτερο παιδί και αν ρωτήσουμε αυτό τουλάχιστον θα μας πει.

Δυστυχώς δεν μπορούμε μέσα σε λίγες γραμμές να δώσουμε μια λύση σε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που περνάει από γενιά σε γενιά αφήνοντας το χάσμα να μεγαλώνει. Μπορούμε, όμως, να δούμε τα πράγματα με θετικό μάτι και να προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη αυτή τη μαγική λέξη η οποία διορθώνει κάθε κακή στιγμή που έχουμε με το παιδί μας: διάλογος!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω