Ασκήσεις Γυμναστικής που κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών μας, καλύτερη.

Ασκήσεις γυμναστικής που κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών μας, καλύτερη.

Ποιος είπε ότι το γυμναστήριο είναι αποκλειστικά και μόνο υπόθεση των ενηλίκων;


Όλα τα παιδιά μπορούν να επωφεληθούν από το Γυμναστήριο για Μωρά.  Δυναμώνει του μυς, διεγείρει τις αισθήσεις και βοηθάει τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες στο σχολείο. Μπορεί να σημειωθεί εκπληκτική βελτίωση όταν τα παιδιά έχουν καλύτερη επαφή με τις αισθήσεις τους και ταυτόχρονα δυναμώνουν τους μυς τους.

 Ένα πρόγραμμα πέντε εβδομάδων μπορεί ενδεικτικά να περιλαμβάνει:

Εβδομάδα 1:  Η πρώτη εβδομάδα επικεντρώνεται στη χαλάρωση.    Όταν τα παιδιά χαλαρώσουν, είναι σε θέση να κοινωνικοποιηθούν και να μάθουν.

Εβδομάδα 2:   Καθώς τρίβουμε τα παιδιά με γρήγορες κινήσεις των χεριών, διεγείρονται οι αισθήσεις που είναι απαραίτητες για τη διαδικασία της μάθησης.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Εβδομάδα 3:   Οι αισθήσεις της γεύσης και της όσφρησης βρίσκονται στο επίκεντρο της τρίτης εβδομάδας. Οι μητέρες μαθαίνουν ότι είναι φυσιολογικό για τα παιδιά να θέλουν να βάζουν στο στόμα τους ό,τι βλέπουν, επειδή αυτός είναι ο δικός τους τρόπος να μαθαίνουν. 

Εβδομάδα 4:  Την τέταρτη εβδομάδα γίνεται δουλειά πάνω στην ισορροπία.   Μία από τις ασκήσεις περιλαμβάνει μασάζ στα αυτιά των παιδιών, από τις μητέρες, με ανοδικές κινήσεις.

Εβδομάδα 5:  Κατά την πέμπτη εβδομάδα ασκούνται οι μυς.  Μία από τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι να κυλιέται το παιδί στο ένα και στο άλλο του πλευρό για να διεγείρονται και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

Πρεσβευτές Lenor Unstoppables

"

Οι μαγικές «περλίτσες» σε απογειώνουν με το φανταστικό άρωμά τους! Όταν μάλιστα σιδερώνω, δεν χρειάζομαι καν αποσμητικό χώρου, τόσο όμορφα κι ευωδιαστά μυρίζει το σπίτι μου!!

"

απο Πρεσβευτή
Φανή Μπ.708114