Ανακαλύψτε ξανά τη μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με τα παιδιά σας

Ανακαλύψτε ξανά τη μαγεία των Χριστουγέννων μαζί με τα παιδιά σας

Δείξτε στα παιδιά σας το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων και "χαθείτε" και εσείς στη μαγεία των γιορτών.


Αναρωτιέστε μήπως τα κακομαθαίνετε, μήπως υπερβάλλετε με τα δώρα, τις βόλτες, τα γλυκά... Ίσως νομίζετε ότι δεν τους προσφέρετε αρκετή «μαγεία». Για να βρείτε το σωστό μέτρο, προσπαθήστε να δείτε τις γιορτές με τα μάτια τους. Θυμηθείτε πώς νιώθατε εσείς ως παιδί τα Χριστούγεννα.

Μπορεί να θέλει προετοιμασία και χρόνο, αλλά εάν ο μπαμπάς του σπιτιού ντυθεί Αϊ-Βασίλης και ζωντανέψει τον παραμυθένιο αυτό ήρωα μπροστά στα μάτια των παιδιών, είναι σίγουρο ότι θα τους χαρίσει μια ανάμνηση που θα τα συντροφεύει γλυκά για όλη τους τη ζωή.

Η μαμά μπορεί να φτιάξει μαζί με τα παιδιά μελομακάρονα, κουραμπιέδες και κουλουράκια σε χριστουγεννιάτικα σχήματα. Το σπίτι θα πλημμυρίζει με ζεστασιά και όμορφες μυρωδιές και τα παιδιά θα μάθουν με έναν διασκεδαστικό τρόπο τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις μας.

Μιλήστε στα παιδιά σας για όλα τα άλλα παιδιά του κόσμου που δεν είναι τόσο τυχερά όσο αυτά. Αγοράστε δώρα για παιδιά που έχουν ανάγκη και δωρίστε τα όλοι μαζί σαν οικογένεια. Τα παιδιά σας θα έχουν έτσι την ευκαιρία να αντιληφθούν έμπρακτα το πραγματικό νόημα της αγάπης και της προσφοράς και θα εκτιμήσουν τη σημασία του «μοιράζομαι».

Καθίστε όλοι μαζί γύρω από το δέντρο και διαβάστε στα παιδιά Χριστουγεννιάτικες ιστορίες. Αυτές οι απλές, ζεστές οικογενειακές στιγμές, τροφοδοτούν την αστείρευτη φαντασία των παιδιών και δίνουν σε εσάς την ευκαιρία να ασχοληθείτε μαζί τους πολύ περισσότερο σε σχέση με την καθημερινότητα.

Φροντίστε να τους χαρίσετε αληθινές στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, Αφεθείτε στη μαγεία των Χριστουγέννων και επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσετε κι εσείς πάλι παιδί μαζί με τα παιδιά σας. Μέσα από απλές, αληθινές στιγμές θα τους μεταδώσετε το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία