Αξέχαστες στιγμές μαμάς και κόρης

Αξέχαστες στιγμές μαμάς και κόρης!

5 ιδέες για να περάσετε όμορφες στιγμές απαλλαγμένες από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.


1. Τακτοποιήστε μαζί το δωμάτιό σας

Στα νεαρά κορίτσια αρέσει πολύ να περνούν χρόνο με τη μαμά τους στο δικό της περιβάλλον, επομένως ζητήστε από την κόρη σας να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε την ντουλάπα σας και επιλέξτε μαζί ποια ρούχα πρέπει να μείνουν και ποια να φύγουν. Η κόρη σας μπορεί να σας βοηθήσει επίσης να ξεδιαλύνετε τα κοσμήματά σας και τα καλλυντικά σας.

 

2. Κάντε κατασκευές

Αυτή τη δραστηριότητα μπορείτε να την κάνετε τόσο με την κόρη όσο και με τον γιο σας και μπορείτε να επιλέξετε κατασκευές ανάλογα με την ηλικία της/του. Ξεκινήστε με συγκεκριμένο στόχο – να φτιάξετε για παράδειγμα ένα δώρο για κάποιον συγγενή ή ένα διακοσμητικό για το δωμάτιο του παιδιού σας. Στα μεγαλύτερα κορίτσια μπορεί να αρέσει η ιδέα να φτιάξετε μαζί όμορφα κοσμήματα.

 

3. Γραφτείτε μαζί σε μια δραστηριότητα

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Είτε πρόκειται για μαθήματα ζωγραφικής, τένις ή κάτι εντελώς διαφορετικό, η επιλογή μιας δραστηριότητας που δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στη σχέση μαμάς-κόρης θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσετε μαζί εμπειρίες για τις οποίες θα συζητάτε.

 

4. Πάτε βόλτα ή εκδρομή

Μια βόλτα ή μια διήμερη επίσκεψη σε συγγενείς είναι μια καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά για αλλαγή.

 

5. Βραδιά σινεμά μόνο για κορίτσια

«Εξορίστε» τον μπαμπά και τα αγόρια και ζητήστε από την κόρη σας να επιλέξει μια ταινία για να τη δείτε μαζί χαλαρώνοντας στον καναπέ του σαλονιού σας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

τελειααααααααααα

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω