Αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στο γιο σας

Αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στο γιο σας

Μερικοί τρόποι για να μοιραστείτε το χρόνο σας μαζί του, μακριά από τα καθημερινά ‘πρέπει’.


Ο χρόνος που περνάτε με το γιο σας είναι πολύτιμος, όποια κι αν είναι η ηλικία του. Ιδιαίτερα όταν τα παιδιά είναι μεγαλύτερα, οι κοινές δραστηριότητες με τους γονείς είναι συχνά ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσουν και να μοιραστούν τα νέα τους ή οτιδήποτε τα απασχολεί.

Ανακαλύψτε 5 τρόπους που θα σας εξασφαλίσουν χρόνο με το γιο σας

1. Καθυστερήστε λίγο την επιστροφή από το σχολείο στο σπίτι
Όταν έχετε μικρότερα παιδιά, αντί να γυρίζετε πίσω βιαστικά, αξιοποιήστε το χρόνο που σας δίνει μία πιο χαλαρή διαδρομή. Πάρτε μαζί σας και μία μπάλα, κάντε μια στάση στο πάρκο και διασκεδάστε μαζί με το γιο σας!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

2. Δελεάστε τον με μπισκότα
Τα μεγαλύτερα αγόρια συνήθως κλείνονται στο δωμάτιό τους μετά το σχολείο. Ρωτήστε το γιο σας αν θέλει να πιείτε μαζί έναν ρόφημα ή χυμό, μοιραστείτε μαζί του ένα πακέτο μπισκότα (καταπληκτικό δόλωμα!) και περάστε έστω και 10 λεπτά οι δυο σας – συχνά μπορεί να είναι και μισή ώρα.

3. Τα Σάββατα πηγαίνετέ τον εσείς στο άθλημά του
Αν ο μπαμπάς είναι συνήθως εκείνος που τον πηγαίνει για ποδόσφαιρο ή κολύμβηση, κανονίστε μια ανταλλαγή καθηκόντων που και που. Μπορείτε ακόμα να προσφερθείτε να κάνετε κάτι για την ομάδα του.

4. Πηγαίνετε για μπόουλινγκ
Μια κοινή αθλητική δραστηριότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσετε χρόνο με τα αγόρια. Οι επιδόσεις του γιου σας στο μπόουλινγκ ή σε κάτι παρόμοιο (ακόμα κι αν πρόκειται για παιχνίδι στον υπολογιστή ή στην τηλεόραση στο σπίτι) μπορεί να είναι ανώτερες από τις δικές σας, κι αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για να του ζητήσετε να μοιραστεί μαζί σας τα μικρά του μυστικά.

5. Ανακαλύψτε τι του αρέσει
Καθώς τα παιδιά μεγαλώνουν δεν χρειάζεται τόσο πολύ να προγραμματίζετε τις δραστηριότητές τους. Αλλά αν έχουν κάποιο αγαπημένο συγγραφέα βιβλίου ή comic ή κάποια ταινία που τους αρέσει, μη χάσετε την ευκαιρία να πάτε μαζί σε κάποια εκδήλωση – σε μία έκθεση για τον Dr. Who ή τον Harry Potter, σε μία εκδήλωση, όπου ο συγγραφέας υπογράφει τα βιβλία του κ.λπ.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω