5 υγιεινές διατροφικές συνήθειες για παιδιά

5 υγιεινές διατροφικές συνήθειες για παιδιά

Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Βοηθήστε τα παιδιά σας να υιοθετήσουν αυτές τις εύκολες και υγιεινές συνήθειες που θα τα ωφελήσουν σε όλη τους τη ζωή!


Ένα καλό ξεκίνημα

Το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και ειδικά για τα μικρά παιδιά που πρέπει να είναι συγκεντρωμένα στο σχολείο. Γι’ αυτό, ένα ισορροπημένο πρωινό με φρούτα, πρωτεΐνη και δημητριακά είναι ό,τι χρειάζονται για να ξεκινήσουν σωστά τη μέρα.

Σταθεροί κανόνες

Αντί για ακανόνιστα και γρήγορα γεύματα μπροστά στην τηλεόραση ή τον υπολογιστή, μαζέψτε την οικογένεια στο τραπέζι σταθερές ώρες κάθε μέρα. Όχι μόνο θα ζωντανέψουν τα γεύματά σας αλλά θα μπορείτε και να ελέγχετε ευκολότερα τι τρώνε τα παιδιά σας.

Χωρίς βιασύνη

Μάθετε στα παιδιά σας να τρώνε αργά και να μασάνε καλά κάθε τους μπουκιά. Ο εγκέφαλός μας αργεί να επεξεργαστεί το αίσθημα της πείνας και του κορεσμού, έτσι όσο πιο γρήγορα τρώνε τόσο περισσότερο χρειάζεται να φάνε για να χορτάσουν.  Χωρίς άγχος και με άνεση χρόνου είναι πολύ πιθανό να μην χρειαστούν δεύτερο πιάτο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Υγιεινό κολατσιό

Ανάμεσα στα γεύματα δώστε τους αντί για μπισκότα και άλλα γλυκά παχυντικά φαγητά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Ό,τι καλύτερο για όλη την οικογένεια!

Θυμηθείτε τα βασικά

Προτιμήστε ψωμί ολικής άλεσης και δημητριακά και μειώστε την κατανάλωση κόκκινου κρέατος (μια φορά την εβδομάδα αρκεί).

Μαγειρέψτε το κοτόπουλο χωρίς την πέτσα και αποφεύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα αναψυκτικά.

Και, φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν κάνουν καλό μόνο στα παιδιά σας αλλά και σε εσάς.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω