4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει η έφηβη κόρη σας για τις σερβιέτες

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζει η έφηβη κόρη σας για τις σερβιέτες

Συμβουλευτείτε αυτόν τον οδηγό και δώστε της τις σωστές συμβουλές για το πώς πρέπει να χρησιμοποιεί τις σερβιέτες, απαντώντας στις ερωτήσεις της με σιγουριά.


Είχατε παρατηρήσει όλα τα σημάδια και τώρα έφτασε η στιγμή που η κόρη σας έχει την πρώτη της περίοδο. Βοηθήστε την να αισθάνεται πάντα φρέσκια και γεμάτη αυτοπεποίθηση, δίνοντάς της τις σωστές συμβουλές.

Τοποθέτηση της σερβιέτας

Στις μέρες μας, οι σερβιέτες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσφέρουν ευκολία στη χρήση, επομένως δεν θα δυσκολευτεί καθόλου. Πείτε στην κόρη σας να πλύνει τα χέρια της και να ξετυλίξει τη σερβιέτα, αφαιρώντας το περιτύλιγμα και το προστατευτικό χαρτί στο πίσω μέρος. Στη συνέχεια, δώστε της οδηγίες για να τοποθετήσει τη σερβιέτα στο κέντρο του εσώρουχου και πείτε της να πιέσει λίγο ώστε να κολλήσει πάνω στο εσώρουχο. Εάν η σερβιέτα έχει φτερά, θα πρέπει να αφαιρέσει το προστατευτικό χαρτί και να τα τυλίξει γύρω από τις άκρες του εσώρουχου. Τέλος, πείτε της να ανεβάσει το εσώρουχο για να ελέγξει ότι η σερβιέτα τοποθετήθηκε στο σωστό σημείο. Αυτό ήταν!

Αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας

Βεβαιωθείτε ότι η κόρη σας γνωρίζει ότι πρέπει να αλλάζει σερβιέτα τουλάχιστον κάθε 3 με 4 ώρες ή ακόμη και συχνότερα, εάν η ροή είναι αυξημένη. Το να επιλέγει τη σωστή σερβιέτα ανάλογα με τη ροή είναι σημαντικό, επομένως φροντίστε να προμηθεύεστε σερβιέτες σε διάφορα μεγέθη και με διάφορους βαθμούς απορροφητικότητας κατά τη διάρκεια της περιόδου της. Ιδανική σερβιέτα για όλη την ημέρα είναι η Always Ultra Long που της χαρίζει έως και 100% προστασία από τις διαρροές. 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!


Και τη νύχτα;

Προτείνετέ της σερβιέτες νύχτας με υψηλότερη απορροφητικότητα, ώστε να είναι προστατευμένη καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Οι σερβιέτες Always Secure Night είναι ειδικά σχεδιασμένες, με 60% μεγαλύτερο πίσω μέρος, ώστε να παρέχουν 100% προστασία από τις διαρροές ενώ η κόρη σας κοιμάται ήσυχη!

Πότε χρησιμοποιούμε σερβιετάκια;

Τα σερβιετάκια μπορούν να χρησιμοποιούνται στην αρχή και στο τέλος της περιόδου, όταν υπάρχει μικρή ροή, αλλά και καθημερινά. Αν τα χρησιμοποιεί καθημερινά, τα σερβιετάκια θα τη βοηθήσουν να αισθάνεται στεγνή και γεμάτη αυτοπεποίθηση και θα της χαρίσουν αίσθηση καθαριότητας τις ημέρες που δεν έχει περίοδο. Επίσης, επειδή μπορεί ο κύκλος της να είναι άστατος και μερικές φορές η περίοδος να εμφανίζεται απρόβλεπτα, όπως συμβαίνει σε αρκετές γυναίκες, μπορεί να επιλέξει να φορά σερβιετάκια καθημερινά ώστε να αποφεύγει «ατυχήματα» που θα τη φέρουν σε δύσκολη θέση.

Συμβουλεύστε την κόρη σας για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα, καθώς είναι σημαντικό να βιώσει τις πρώτες περιόδους της σαν μια θετική εμπειρία. Σταθείτε στο πλάι της δίνοντάς της όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ώστε να αισθάνεται γεμάτη αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια της περιόδου! 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα