3 διασκεδαστικά υπαίθρια παιχνίδια για τα παιδιά σας

3 διασκεδαστικά υπαίθρια παιχνίδια για τα παιδιά σας

Αν θέλετε τα παιδιά σας να ξεφύγουν από τα βιντεοπαιχνίδια και να απολαύσουν τον καθαρό αέρα, μπορείτε να τους μάθετε αυτά τα 3 διασκεδαστικά υπαίθρια παιχνίδια.


1.     Τα πουγκιά που βρίσκουν στόχο

Θα χρειαστείτε μια κιμωλία και πουγκιά γεμάτα ξερά φασόλια. (Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παλιά κάλτσα, την οποία θα γεμίσετε με ρύζι ή φασόλια και θα τη δέσετε κόμπο.)

• Ξεκινήστε ζωγραφίζοντας έναν στόχο με τρεις ομόκεντρους κύκλους. Αριθμήστε τους από το 1 ως το 3, αρχίζοντας από τον μεγαλύτερο.

• Μαρκάρετε ένα σημείο σε απόσταση περίπου τριών μέτρων από τον στόχο. Τα παιδιά θα στέκονται εκεί και θα πετάνε τα πουγκιά.

• Κάθε παιδί με τη σειρά πετάει το πουγκί του και συγκεντρώνει τους πόντους που αναγράφονται στον κύκλο μέσα στον οποίο προσγειώνεται το πουγκί.

• Συμφωνήστε από πριν πόσες φορές έχει δικαίωμα να ρίξει ο κάθε παίκτης προτού αθροίσετε τους πόντους. Ο παίκτης που καταλήγει να έχει τους περισσότερους πόντους κερδίζει. 

2.     Κουτσό

Και σε αυτό το παιχνίδι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πουγκιά σας, καθώς και πετραδάκια ή τα κλειδιά σας ως σημάδι για το κουτσό.

• Με μια κιμωλία, σχεδιάστε στο έδαφος δέκα τετράγωνα για κουτσό και αριθμήστε τα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

• Με τη σειρά, πετάτε το πουγκί σας (ή το πετραδάκι ή τα κλειδιά) στο τετράγωνο με τον αριθμό 1, προσπαθώντας να αποφύγετε να αγγίξει τις γραμμές. Αν τα καταφέρετε, μπορείτε να παίξετε – αλλιώς χάνετε τη σειρά σας. Πηδήξτε με το ένα πόδι σε κάθε τετράγωνο, προσπερνώντας εκείνο στο οποίο προσγειώθηκε το σημάδι σας. Αν δυο τετράγωνα βρίσκονται κολλητά το ένα δίπλα στο άλλο, μπορείτε να πατήσετε και με τα δυο σας πόδια.

• Συνεχίστε μέχρι να φτάσετε στο τέλος, προσπερνώντας το τετράγωνο στο οποίο προσγειώθηκε το σημάδι σας.

• Κάντε μεταβολή και χοροπηδήστε μέχρι να φτάσετε ξανά στην εκκίνηση, φροντίζοντας στον γυρισμό να πάρετε μαζί σας το σημάδι σας. Όταν έρθει ξανά η σειρά σας, πετάτε το σημάδι σας στο δεύτερο τετράγωνο κ.ο.κ. Χάνετε τη σειρά σας αν πατήσετε πάνω στο σημάδι σας ή αστοχήσετε στο πέταγμα.

• Κερδίζει ο παίκτης που θα φτάσει πρώτος το σημάδι του μέχρι το δέκατο τετράγωνο!

• Για νεότερους παίκτες, προσαρμόστε τα τετράγωνα σχεδιάζοντας μόνο πέντε ή έξι.

 3.     Αυτοσχεδιάστε

Μπορείτε πάντα να δοκιμάζετε παραλλαγές από παιχνίδια που παίζατε όταν ήσασταν παιδιά. Αν σας άρεσαν τα παιχνίδια αναζήτησης, παίξτε το «Κρυμμένο θησαυρό».

Ένας παίκτης κρύβει ένα μικρό αντικείμενο κάπου μέσα στο πάρκο. Στη συνέχεια, τα υπόλοιπα παιδιά ξεκινούν να το αναζητούν, ενώ ο παίκτης που το έκρυψε τους δίνει στοιχεία όπως «Ζεστό» όταν πλησιάζουν το κουμπί ή «Κρύο», όταν απομακρύνονται από αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μικρό αντικείμενο βρείτε στο πάρκο, όπως μια μικρή πέτρα ή ένα κουκουνάρι.

Οι παραπάνω ιδέες είναι μερικές μόνο από αυτές που μπορείτε να σκεφτείτε για να διασκεδάσετε τα μικρά παιδιά στο πάρκο. Το παν είναι να αφήσετε τη φαντασία τους να ενεργοποιηθεί, ενώ απολαμβάνουν τον ήλιο και τη φύση.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω